Cataloage și oferte Black Friday

Consultați cele mai noi cataloage de Black Friday aici. Pe Toate Ofertele, avem cele mai bune oferte și reviste la mărfurile pe care doriți să le cumpărați pentru Black Friday. Avem cele mai bune cataloage de la mărcile preferate și vă putem ajuta să economisiți bani de Black Friday. Profitați la maximum de Black Friday cu Toate Ofertele.

Cataloagele actuale

Catalog Etic
Catalog {store}
 
Valabilitate în toate magazinele Etic

Black Friday - Comercianți

Frenezia cumpărăturilor s-a întors aici! Cu sfârșitul lunii noiembrie, ca în fiecare an vine Black Friday. Vinerea Neagră este o zi care se bucură de toți iubitorii de reduceri, evenimente și cumpărături ieftine. Deși nu este o sărbătoare oficială, atât de mulți oameni își sacrifică o zi de vacanță, astfel încât să poată fi la ghișeul lanțurilor de supermarketuri la timp.

Tradiția de Mega reduceri și vânzările gigant a fost stabilit în Statele Unite ale Americii, unde Black Friday începe imediat după Ziua Recunoștinței. Multe magazine deschid ore îndelungate cu program normal de deschidere, mulți întâmpină cumpărători nerăbdători imediat după greva de la miezul nopții. În ultimii ani, magazinele online și e-shop-urile s-au implicat și ele. Astfel, o ofertă îl bate pe cealaltă, iar reducerile ajung adesea la 90 %.

Reducerile de Black Friday se aplică la aproape toate mărfurile, astfel încât să puteți cumpăra electronice mai ieftine, dar și îmbrăcăminte, încălțăminte, produse cosmetice, jucării sau cărți. Doar să aruncăm o privire la oferta speciala de magazine, ar fi Cora, Carrefour, Jysk sau Hervis.

Cele mai noi cataloage