BonPrix magazine și orele de deschidere

Citiți mai mult

Bonprix

bonprix este o companie din industria modei, specializată în comerțul online. Compania a fost înființată în Hamburg în anul 1986, în calitate de societate afiliată concernului Otto Group. Gama de produse bonprix cuprinde îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii, precum și produse textile și accesorii pentru casă. Pe piața românească, bonprix activează în comerțul online din anul 2010. În 2013, 87,2% dintre utilizatorii de Internet de sex feminin din Romania frecventau deja magazinul online bonprix, acesta aflându-se pe locul 5 în topul site-urilor favorite de comerț online ale românilor.

De la sfârșitul anilor '90, bonprix aplică strategia vânzărilor multi-canal. Cele 4 canale de activitate bonprix sunt: e-commerce, catalogul, rețeaua de magazine de vânzare cu amănuntul și teleshopping-ul. În prezent, bonprix are peste 30 de milioane de clienți în 29 de țări ale lumii, dintre care 9,5 milioane în Germania, unde magazinul online se numără printre cele mai mari 10 magazine din țară.

Din anul 1991, bonprix implementează o strategie de expansiune în alte țări europene. În prezent compania activează în 29 de țări, inclusiv în România, unde magazinul online bonprix este în prezent cel mai mare canal de distribuție al companiei, având în ofertă aproximativ 30.000 de produse. Un alt suport al ofertei este catalogul bonprix, care conform datelor furnizate de companie ajunge la 900.000 de clienți din România.

Produse

Mărcile bonprix sunt: bpc bonprix collection, John Baner Jeanswear, bpc selection, Rainbow, Bodyflirt. Bonprix oferă o gamă variată de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii, precum și accesorii și țesăuri pentru casă.

Prin cultivarea, recoltarea şi prelucrarea bumbacului durabil, bonprix reușește să protejeze omul şi natura. Prin bumbac viabile se înțelege bumbacul care a fost cultivat, recoltat şi prelucrat sub norme care respectă omul şi natura. Din această categorie fac parte Cotton made in Africa, (CmiA)  şi bumbacul organic. Aceste tipuri de bumbac durabil sunt folosite pentru obținerea a peste 15 milioane de produse în fiecare an.

Pentru oferte, consultați https://www.bonprixro.eu și cataloagele Bonprix.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - îmbrăcăminte