Vinete umplute
DIN ROMÂNIA
portii
75 min.
Ingrediente:
2 vinene man
2 ingut ue de mdsine
exbo vegn
2 cepe marurea
oregono
2no tocote
200 game bronad
Emmentol, rosa
piper
Carrefour
market
34 cel de untro
morun
600-700 grome uc de ra 40-50 grame permevan
2 ou
sore
ingurd pesmet
Preparare:
1 Vinetele se taie pe jumatate si se scobesc. Pulpa se pune intr-un castron si se marunteste
daca e prea mare
2. Ceapa se caleste in putin ulei de masline, apoi se adaugi si pulpa de vinete.
3. Se asezoneazh cu oregano, sare si piper si se giteste totul timp de 34 minute.
4 Se completeazi cu usturolul i cu 200 grame ropil pasate, gitindu-se inca 10-12 minute.
5. Compozitia se transfera int-un castron in care se mai adauga ouble, rosile tocate si 100
grame de bránzi Emmentat. Se amesteci totul, completind si cu jumitate din cantitatea de
-37%
249
parmezan
6. Sucul de rosi mas se toarni intr-un vas de copt in care se asaza vinetele scobite.
1. Se stropesc cu ulei de masline, se asezoneazs cu pipec, sare si oregano, apoi se adaugi
umplutura
Vinete
E. Deasupra se presars bránza Emmental, parmezan si pesmet, apoi se bagi la cuptor 40
per kg
minute la oc.
A Pentru un plus de savoare, se servesc ou busuioc proaspat.
Carrefour
market
Carrefour
market
DIN ROMÂNIA
-41%
0%
-25%
Pepene verde
per kg
Struguri negri, Moldova 599
per kg
LEI
Саrrefour
market
-30%
Carrefour
market
-30%
555
LEI
LEI
449
Pere Santa Maria
per kg
Cartofi dulci
per kg
Carrefour
BIO
ECBLOGIC - ORGANIC
BIO
DIN ROMÂNIA
DIN ROMÂNIA
-27%
Carrefour
market
-25%
Carrefour
market
TOWL
LEI
799
Roșii cherry, CARREFOUR BIO
250 g. per caserolă
599
LEI
Ardei Kapia roşu, BIO
500 g. per punga
Oferta valabila in perioada
2.09-8.09.2021.