Din A
secretele
lui
Recomandare
de preparare
Chef Ștefan
Într-o tigaie încinsă fără grabă, lăsăm
rulada să capete un bronz generos și
pe-o parte, și pe alta, și pe cele dintre
ele. Ca să-ițină de urât, invităm ceapa
și morcovii în tigaie și-i lăsăm la
povești preț de vreo 30 de minute.
Le mai condimentăm conversația cu vin
alb, plante aromatice, ciuperci și puțină
apă, ca să mai socializeze încă 30 de
minute. Sau până când carnea spune că e
gata și s-a terminat petrecerea.
Aşezăm totul cu răbdare în farfurii și se servește
cu legume și multă vorbă bună.
Recomandare de vin
VIN ASTRUM CERVI
Fetească Neagră, roșu, sec
ASTRUM
CERVI
FETEASCĂ NEAGRĂ
CEPTURA
Doc CMD DEALUMARE
CRAMA A CEPTURA
Imagine cu titlu de prezentare.