Catalog Douglas - 01.03 - 31.05.2019 - pag. 18 - NU MAI SUNT VALABILE *

Catalog Douglas - 01.03 - 31.05.2019 - pag. 18 - NU MAI SUNT VALABILE *

1 ... 18 ... 69
Cataloage Douglas - 01.03.2019 - 31.05.2019 - Produse în vânzare - Estée Lauder, fond de ten, apă de parfum, parfum, Finish. Pagina 18.
1 ... 18 ... 69

Răsfoiți acest catalog Douglas valabil în perioada 01.03.2019 - 31.05.2019 pentru a vedea ultimele oferte. În paginile 68 ale catalogului valabil în prezent, veți găsi cele mai bune mărfuri din categoria Îngrijire personală și parfumuri. Dacă vreți să economisiți la următoarele cumpărături din Douglas, nu uitați să răsfoiți întregul catalog de la pagina 1 la pagina 68. Dacă vreți să cumpărați inteligent și să economisiți la următoarele cumpărături de la Douglas, nu ratați cel mai nou catalog plin de prețuri uimitoare și reduceri impresionante. Accesați Toate Ofertele în fiecare zi pentru a vă asigura că nu ratați promoțiile excelente oferite de comercianții dvs. preferați.

* Valabilitate în toate magazinele Douglas

Produse din acest catalog

 
 
Double Wear Light Soft Matte Hydra STEE AUDER Estee Lauder îti propune o reinterpretare a finish-ului mat: noul fond de ten Double Wear Light Soft Matte Hydra Double Wear Light Soit Matte Hydra Makeup Vofte de teint mal hydratant SPF 10 Timp de 24 de ore, formula sa rezistă împotriva factorilor externi ai vietii cotidiene. Acest fond de ten, ajută la hidratarea tenului, reduce aspectul porilor si imperfectiunilor pentru un finisaj fotografic, fără să încarce tenul şi porii. Este infuzat cu Acid Hialuronic concentrat pentru a oferi tenului senz Disponibil în tonuri reci, neutre şi calde Fond de ten 30 ml 217 lei Beautiful Belle Noul parfum Beautiful Belle semnat Estee Lauder este un parfum oriental floral. Acest parfum a fost creat special pentru a sublinia frumusetea naturala si delicata a fiecarei femei, precum si senzualitatea lor. A fost creat pentru a ne reaminti că dragostea este o calatorie nesfârsita si de faptul că primele momente de atractie nu se uită nicioadata BEAUTIFUL BELLE Notele de vârf au fost create din estente de trandafir, mimoza si fruct de litchi care se dezvolta în inima parfumului în arome captivante de floare de portocal, gardenie si minunata tuberoza. Baza parfumului a fost realizata din note de floare de iris, piele, martipan, mosc si ambroxan. LDP 50 ml 323 lei

Cataloagele Douglas

Cele mai cunoscute cataloage