INTRODUCERE
CUPRINS
4.
K berea rece și Kaufland duce tradiția mai departe
cu o nouă ediție a revistei cu poftă de bere bună.
Bere de la noi. Hab
și Transylvania
8.
14.
Berea și mâncarea.
Burger vegan răsfățat în
bere blondă by Chef
Samuel
18.
Frigărui de pui scăldate
în bere by Chef Samuel
20.
24.
28.
30.
32.
Povestea Timișoreana
Curiozități despre bere
Zodiacul berii
Beerometru
Antricot de vită cu
legume relaxate pe
grătar by Chef Samuel
36.
Suprize prin Kaufland
Card digital
38.
Berea are o bogată tradiție și multe povești
extraordinare de spus.
Ghid pentru băutorii de
bere „începători”
De la ultimele numere, pentru că este clar că
nouă, românilor, ne place berea, am mai urcat
un pic în topul consumului de bere în Europa,
ajungând a 6-a țară. Între timp, am învățat cu
toții că berea bună aduce și întreține voia bună
nu doar la terasă, ci și acasă, iar distanța poate să
ne apropie, la fel ca o bere rece băută cândva pe
o terasa aglomerată, cu gașcă mare. Vremurile
s-au schimbat, noi ne-am adaptat și, iată-ne că
acum, aceeași gașcă ciocnește un pahar online,
în aceeași companie frumoasă, la un ecran
distanță. Și în această ediție avem o grămadă
de oferte pentru tine și prietenii tăi, împărțite pe
două valabilități: 14 aprilie - 4 mai și 05 mai – 18
mai. Check them out!
Despre cum este făcută berea sau despre istoria
berii ai mai auzit, așa că ne-am propus să îți vorbim
despre două dintre comorile noastre locale, de la
care foarte posibil să fi ciocnit deja câteva beri
bune. Apoi trecem la alte treburi serioase și îți
arătăm că pairing-ul perfect înseamnă nu doar o
companie bună (fie ea și online), dar și mâncare
bună. Și dacă tot descoperim trucuri cum să te
bucuri cât mai mult de bere (alte trucuri decât
cele în care îți cumperi, normal, mai multă bere),
dă o fugă până la pagina 38.
După ce ai învățat cum să te bucuri de berea
perfectă, într-un mod responsabil, desigur,
prietenul nostru, Chef Samuel le Torriellec, are
pentru tine 3 recomandări de rețete la grătar, că
deh...berea intră mai bine când ai încins grătarul
și cărbunii sfârâie fără oprire. Să te gândești și
la noi când le pregătești. Ah, și era să uităm.
Știi de la ediția trecută că am învățat să citim
și-n bere. Astrele se pare că sunt de partea ta
și în următoarea lună. Vezi ce te așteaptă și ....
pregătește-ți frigiderul!
Aruncă un ochi peste quizul nostru inteligent și
pune-ți gașca la treabă. Pe o bere.... sau un bax!
P.S: Conținutul acestei reviste se răsfoiește relaxat,
cu un pahar de bere rece în mână.
*Conform declarației Asociației Berarii României cu privire
la consumul de bere în Europa și România în 2019