Catalog Kaufland - NU MAI SUNT VALABILE - pag. 25 *

thumbnail - Catalog Kaufland.
25 / 73

* Valabilitate în următoare magazinele Kaufland

Arată mai mult
 
Multă lume evită carnea de miel pentru că are un miros specific. Cum facem să nu mai simțim acest miros? Tot am adus în discuție vedeta mesei de Paște, carnea de miel. Ce înseamnă în bucătăria franțuzească o rețetă autentică de miel? Diferențe majore în prepararea mielului nu sunt între cele două bucătării. Carnea de miel este un tip de carne căreia trebuie să-i dai timp pentru preparare, trebuie lăsată la cuptor mai mult timp pentru a iesi perfect. Însă, în Franța, nu există rețetele de aici de drob sau stufat. De fapt, există un fel de drob, dar îl pregătim diferit. Se pregătește un fel de pate, dar cu mai puține organe. Mirosul vine în primul rînd de la animalele care nu sunt suficient de tinere. De aceea, recomand întotdeauna un miel de mărime mică-medie, ideal ar fi un miel de lapte, maximum 8 luni. De asemenea, este important marinatul cărnii înainte de a o prepara. Întotdeauna, marinez mielul în vin alb. Aleg vinul alb pentru că are si puțină aciditate și textura potrivită. Apoi adaug ceapă, piper, sare, foi de dafin, cimbru. Se lasă la marinat pentru o zi sau două în frigider și apoi putem adăuga și alte condimente după preferințe sau chiar un sos. Nu se pune curry. Apoi se lasă la cuptor și cu răbdare iese minunat. Am reținut ce vin folosim pentru a marina carnea de miel, dar cu ce vin asortăm carnea de miel atunci când o servim? Carnea de miel este cea mai bună carne. Cotletul de miel este foarte tasty. Eu îl prefer cu vin roșu, dar nu foarte puternic, cu aromă din sud-vest, mai mult ca un vin ușor de vară. Este important să simți carnea. De aceea, ar fi păcat ca vinul să reducă din gustul acesteia.

Alte cataloage Kaufland

Cele mai noi cataloage