FĂLCUȚE DE PORC
ÎN STIL BOURGUIGNONE
by
Ingrediente:
600 g fălcuțe de porc
500 ml vin roșu
20 g unt
150 g ceapă
150 g morcovi
150 g bacon
1 cimbru
1 foaie de dafin
400 g cartofi
80 g pastă de roșii
100 ml ulei de floarea soarelui
Sare
Piper
Neptunus
Vin roşu sec
Shiraz
0,75 l
42,99
40
S40-RO-KW48-CL1-HZ19_RO_1_L-1000-13
Chef Samuel
Mod de preparare:
Se pune pe foc mediu o oală în care se toarnă uleiul de
floarea soarelui. Se adaugă fălcuțele și se gătesc pe
ambele părți, până când se rumenesc. Se scot apoi și
se lasă deoparte. În același timp, se preîncălzește
cuptorul la 180°C. Se curăță și se toacă legumele în
cubulețe. În oala în care s-au rumenit obrăjorii de porc
se adaugă ceapa, morcovii mici, tăiați în jumătăți sau
dacă morcovul este mai mare, se taie rondele, cartofii
tăiați în sferturi, untul și condimentele și se lasă câteva
minute la sotat cu 300 ml de apă. Ulterior, se adaugă
pasta de roșii și vinul. Carnea se pune din nou în oală, în
amestecul obținut și se dă la cuptor pentru 2-3 ore,
până când devine fragedă. Se toacă mărunt câteva
felii de bacon, se trag la tigaie pentru 2-3 minute și se
adaugă peste preparatul obținut. Se poate servi atât
cald, cât și rece.
Olympia
Comtim
Pastă de
tomate
Fălcuțe
de porc
8,89
19,99
concentrație 28%
314 g
marinate
kg
Cristim
Bacon
fiert afumat
100 g*
5,39
* produs disponibil la vitrina cu servire asistată
Articolele se găsesc în limita stocului disponibil.
Vindem în cantități destinate exclusiv consumului personal.