Încărcați un catalog lipsă

Catalog Lady's - 03.04.2018 - 07.05.2018 - pag. 21 - NU MAI SUNT VALABILE

Catalog Lady's - 03.04.2018 - 07.05.2018 - pag. 21 - NU MAI SUNT VALABILE

1 ... 21 ... 149
Cataloage Lady's - 03.04.2018 - 07.05.2018 - Produse în vânzare - cremă, perie, perie ovală, iluminator, pensulă, Barbie. Pagina 21.
1 ... 21 ... 149

Răsfoiți acest catalog Lady's valabil în perioada 03.04.2018 - 07.05.2018 pentru a vedea ultimele oferte. În paginile 148 ale catalogului valabil în prezent, veți găsi cele mai bune mărfuri din categoria Îngrijire personală și parfumuri. Dacă vreți să economisiți la următoarele cumpărături din Lady's, nu uitați să răsfoiți întregul catalog de la pagina 1 la pagina 148. Dacă vreți să cumpărați inteligent și să economisiți la următoarele cumpărături de la Lady's, nu ratați cel mai nou catalog plin de prețuri uimitoare și reduceri impresionante. Accesați Toate Ofertele în fiecare zi pentru a vă asigura că nu ratați promoțiile excelente oferite de comercianții dvs. preferați.

Produse din acest catalog

 
 
DESCOPERA KIT-URILE PROFESIONALE CARE CONTUREAZA, ILUMINEAZA, UNIFORMIZEAZA ŞI CORECTEAZA IMPERFECTIUNILE 4 3. Pensulă ovală profesională pentru 1. Kit pentru corectarea imperfectiunilor fetei Dynamik 15 culori Poti obtine un ten perfect ca de portelan utilizând culorile potrivite pentru corectarea imperfectiunilor 2. Kitul profesional pentru conturarea trăsăturilor fetei Textură moale şi cremoasă, oferă o aplicare uşoară şi precisă şi ajută la obtinerea unui aspect natural. Pentru oaplicare profesională, puteti utiliza o perie ovală. Potrivit pentru orice nuantă de piele. Inainte de aplicare, licarea pudrei şi a fardului de obraz vic3 4. Pensulă ovală profesională pentru aplicarea fondului de ten Kitul pentru corectarea imperfectiunilor fetei în 15 culori hidratati pielea folosind crema pe care are o textură moale şi cremoasă, . oferă o aplicare uşoară şi precisă Pentru a evidentia trăsăturile fetei, şi ajută la obtinerea unui aspect aplicati culorile astfel: natural. Potrivit pentru orice nuantă de piele Inainte de aplicare, hidratati pielea -sub sprâncene pe osul arcadei; folosind crema pe care o utilizațisub bărbie; pe frunte la intersectia vic4 o utilizati de obicei Pensulele de machiaj cele mai dorite la ora actuală Pensulele ovale construite din fibre incredibil de fine şi dese, cu o structură uniformă şi regulată. Culorile închise se aplică: sub pometi pe marginile nasului; cu conturul părului Culorile deschise se aplică pe zonele Au o putere de datorită vârfurilor microscopice ce estompare preciså - Puteti neutraliza cicatricile provocate de acnee, petele şi chiarpe care doriti să le evidentiati - deasupra pometilor; - lungul liniei nasului; sub sprâncene era iunguiuesc ă realizeze tipare atât de fine, coşurile utilizând culoarea verde Pentru a estompa petele galbene şI colturile exterioare; sub ochi; paloarea, utilizati culoarea lila încât nu pot fi percepute de ochiul uman. Forma şi structura firelor fac trecerile de culori să fie fine, aproape invizibile. Datorită formei ovale distribuie uniform orice produs cosmetic. Suprafata pensulei împarte orice produs folosit perfect uniform, fără a absorbi din cantitatea aplicată. Mânerele sunt ergonomice, uşor de tinut în mână şi fac aplicarea produselor mult - în centrul fruntii; pe bărbie 20g CA2046 Pentru a corecta eventualele vânătai sau tonurile vinetii ale fetei, cearcănelor, utilizati nuante de roz. Nuantele de beige ajută la obtinerea unei culori uniforme şio rede 449lei 요요요 Culoarea perlată, luminoasă poate fi aplicată ca iluminator Culorile maro închis pot fi utilizate pentru conturarea trăsăturilor 30g CA8180 Structura pensulelelor ovale de machiaj permite curătarea uşoară. Materialele folosite sunt extrem de fine iar durata lor de utilizare foarte mare el 21

Cataloagele Lady's

Cele mai cunoscute cataloage