Încărcați un catalog lipsă

Catalog Lady's - 03.04.2018 - 07.05.2018 - pag. 92 - NU MAI SUNT VALABILE

Catalog Lady's - 03.04.2018 - 07.05.2018 - pag. 92 - NU MAI SUNT VALABILE

1 ... 92 ... 149
Cataloage Lady's - 03.04.2018 - 07.05.2018 - Produse în vânzare - cremă, demachiant, lapte demachiant, apă de parfum, parfum, lapte. Pagina 92.
1 ... 92 ... 149

Răsfoiți acest catalog Lady's valabil în perioada 03.04.2018 - 07.05.2018 pentru a vedea ultimele oferte. În paginile 148 ale catalogului valabil în prezent, veți găsi cele mai bune mărfuri din categoria Îngrijire personală și parfumuri. Dacă vreți să economisiți la următoarele cumpărături din Lady's, nu uitați să răsfoiți întregul catalog de la pagina 1 la pagina 148. Dacă vreți să cumpărați inteligent și să economisiți la următoarele cumpărături de la Lady's, nu ratați cel mai nou catalog plin de prețuri uimitoare și reduceri impresionante. Accesați Toate Ofertele în fiecare zi pentru a vă asigura că nu ratați promoțiile excelente oferite de comercianții dvs. preferați.

Produse din acest catalog

 
 
ATOPIC SKIN FORMULÄ DELICATA, SPECIAL DEZVOLTATĂ PENTRU PIELEA HIPERSENSIBILA, UŞOR IRITATĂ, PREDISPUSA LA DESHIDRATARE ŞI CU UN NIVEL SCÄZUT DE TOLERANTA LA PRODUSELE STANDARD DE ÎNGRUIRE A PIELII Nu contine aditivi de culoare Färă parabeni Fără alergeni Fără parfum PH neutru Se recomandă in special pentru pielea sensibila, predispusă la iritații şi reactii alergice lm 2. Cremă intens nutritivă pentru piele sensibilă atopică AA Help Ajută la refacerea pielii, oferindu-i un confort de durată. Pentru a reduce la minim riscul unei reactii alergice, formula cremei nu contine substante iritante (aditivi de culoare, parfum şi parabeni). Crema este bogată in squalan de măsline care împiedică deshidratarea epidermei şi ajută la restabilirea filmului hidrolipid. Uleiul de porumb, care conține 23% acid-linolenic, reduce pierderea de apă transepiderală şi elimină senzatia de piele uscată. Vitamina E protejează eficient pielea împotriva efectelor dăunătoare ale mediului. Prin inhibarea sintezei histaminei, cucurbitina (substanta activă a semintelor de dovleac), calmează eficient orice simptom de inflamatie. Alantoina si D-panthenolul au proprietăti calmante. 50 ml AA2624 RICH 2 NOURISHING FRAGRANCE FREE MLECZKO DO DEMAKIJAZU 0% 32.99 lei 1. Lapte demachiant pentru piele sensibilă atopică AA Help Indepărtează machiajul şi impuritătile şi, în acelaşi timp, calmează pielea. Pentru a reduce la minim riscul de iritare, formula acestuia nu contine parabeni, aditivi de culoare sau parfum. Glicerina şi acidul hialuronic hidratează intens epiderma împiedicând astfel deshidratarea. Datorită proprietătilor calmante ale cucurbitinei (substanta activă a semintelor de dovleac), extractului de alantoină si a lemnului dulce, bogate în acid glicirizic, laptele calmează eficient iritarea şi reduce roşeata Astfel, aspectul sănătos şi culoarea radiantă a pielii sunt restaurate. 200 ml AA5527 32.99 lei 92

Cataloagele Lady's

Cele mai cunoscute cataloage