DE LUNI
6 DECEMBRIE
Pate de pui cu vin
Madeira / de porc
cu Camembert
Pecorino
Romano,
brânză de oaie,
maturată,
D.O.P.
• ambalate în borcane resigilabile,
aceste pateuri de pui cu vin
Madeira sau de porc cu brânză
Camembert se vor păstra
cremoase și gustoase mai mult
timp după deschidere
• brânza italienească tare, a
cărei denumire (Pecorino)
indică faptul că este
preparată din lapte de
oaie, este unul dintre cele
mai vechi tipuri de brânză
produse de italieni
200 g
14,99
200 g
13
99
,
1 kg = 74,95 lei
1 kg = 69,95 lei
File de ton
din Azore
• încearcă file de
ton din Azore
condimentat atent
cu cimbru, fenicul
sau oregano
120 g
13,99
1 kg = 116,58 lei
Pastă de ardei, picantă
Ljutenitsa
Zacuscă bulgărească
• dacă pentru tine gustul picant este de
neînlocuit, încearcă această pastă de ardei
tocat și dă un gust intens tuturor
preparatelor tale
• asemănătoare, dar totuși diferită de
zacusca pregătită în casele noastre,
Ljutenitsa este un preparat
bulgăresc foarte gustos ce trebuie
încercat măcar o dată
200 g
5,49
305 g
7
49
,
1 kg = 27,45 lei
16-18°C
1 kg = 24,56 lei
Veneto, Italia
VALPOLICELLA RIPASSO
Vin roșu sec
Medalion din
pulpă de cerb
• atât de potrivite pentru o ocazie
deosebită, aceste medalioane
din pulpă de cerb pot fi
pregătite în tigaie sau la cuptor
și apoi servite alături de cartofi
gratinați și de un vin roșu sec
• acest vin are o
structură fermă și un
gust bogat de fructe
coapte și condimente
• servește-l pentru a
completa și a accentua
gustul preparatelor
din carne de vânat și al
brânzeturilor maturate
350 g
29
99
,
1 kg = 85,69 lei
0,75 L
29,99
1 L = 39,99 lei
05