Catalog Lidl aprilie 2023 - pag. 3 *

3 / 61

Cataloage Lidl - Produse în vânzare - macarons, sparanghel, fructe de mare, somon afumat, icre, ouă, orez, spaghete, ulei de măsline, pescuit. Pagina 3.
3 / 61

Răsfoiți acest catalog Lidl valabil în perioada - - - pentru a vedea ultimele oferte. În paginile 60 ale catalogului valabil în prezent, veți găsi cele mai bune mărfuri din categoria Hipermarketuri și supermarketuri. Acest catalog Lidl oferă reduceri la peste 339 produse și astfel beneficiați de cea mai bună ofertă la lucrurile pe care le cumpărați! Dacă vreți să economisiți la următoarele cumpărături din Lidl, nu uitați să răsfoiți întregul catalog de la pagina 1 la pagina 60. În pagina actuală veți găsi promoții la orez, ouă, spaghete, sparanghel, ulei de măsline, pescuit, fructe de mare; totuși, catalogul Lidl oferă multe alte promoțiile la mărfuri precum plăcintă, salam, șuncă, Valpolicella, jambon. Dacă vreți să cumpărați inteligent și să economisiți la următoarele cumpărături de la Lidl, nu ratați cel mai nou catalog plin de prețuri uimitoare și reduceri impresionante. Accesați Toate Ofertele în fiecare zi pentru a vă asigura că nu ratați promoțiile excelente oferite de comercianții dvs. preferați.

* Valabilitate în următoare magazinele Lidl

Arată mai mult

Produse din acest catalog

 
 
Pregătiri de lux la prețul Lidl, din 20 martie Poftă de savoarea primăverii .…... .... 04 Sparanghel gratinat cu somon afumat și icre de somon ..... 08 Aperitivul tău vegan sau vegetarian... .10 Pește sănătos pescuit responsabil...... ...... 17 Noi delicii la prețul Lidl, din 27 martie Poftă de noi bunătăți.. Arancini de orez cu ciuperci... De unde vine pasiunea pentru macarons? ............ Noi delicii la prețul Lidl, din 3 aprilie Poftă de delicii rafinate..... Spaghete cu fructe de mare............ Dă o nouă viață sticlelor! .…....... Poftă de ulei de măsline din Chania? .... 28 .34 .... 37 ......38 .42 .... 45 .....46 Noi delicii la prețul Lidl, din 10 aprilie Poftă de gustul sărbătorilor........... ........... 50 Ouă de Paște cu flori presate, pictate sau aplicate.…............. 53 Hachis Parmentier.............. 54 * ****.. V 3

Alte cataloage Lidl

Cele mai noi cataloage