Catalog Mega Image - 01.06 - 31.07.2021 - NU MAI SUNT VALABILE - pag. 26 *

thumbnail - Cataloage Mega Image - 01.06.2021 - 31.07.2021 - Produse în vânzare - chiflă, cartofi, salată, usturoi, ceapă roșie, roșie, lămâi, aripi de pui, carne de pui, carne de vită, bacon, prosciutto, chorizo, gouda, gruyère, cheddar, lapte, drojdie, unt, maioneză, aluat, chips, nachos, făină, castraveți murați, castravețe, susan, ketchup, muștar, Sriracha, ulei, ulei de floarea-soarelui, ulei de măsline, miere, arahide, tigaie, oală, platou, blender. Pagina 26.
26 / 29

* Valabilitate în următoare magazinele Mega Image

Arată mai mult

Produse din acest catalog

 
26 PAG 13 Sos cremos de brânză, pentru nachos 100 g unt 82% grăsime 100 g făină 300 g lapte 200 g brânză Gruyère, rasă 200 g brânză cheddar, rasă Sare și piper alb, după gust 1 lingură sos Sriracha • Pune untul la topit într-o oală. • Adaugă făina și lasă 3-4 minute la foc mic, amestecând continuu. • Adaugă laptele și lasă să fiarbă timp de 5-10 minute, la foc mic. • Adaugă treptat cele două tipuri de brânză rase, amestecând bine cu telul până când se încorporează. • La final, adaugă sarea, piperul și sosul iute. • Servește cald, alături de nachos. PAG 17 Platou cu gustări 120 g brânză Gran Bavarese 120 g brânză gouda 150 g cârnat crud-uscat, cu sare Guerande 150 g Chorizo 120 g Prosciutto 50 g măsline 50 g muștar cu boabe 50 g arahide • Așază toate ingredientele feliate pe un platou. PAG 24 PAG 23 Mini-burger de vită 4 chiftele din carne de vită 100 g bacon feliat pentru prăjit 4 chifle de pâine 100 g maioneză 40 g ceapă prăjită, crocantă 30 g salată iceberg 50 g ceapă roșie, feliată 80 g castraveți murați, feliați 100 g ketchup • Prăjește carnea într-o tigaie încinsă, câte 3-4 min pe fiecare parte. • Prăjește baconul în aceeași tigaie. • Taie chiflele pe jumătate, pe lungime, apoi rumenește-le în tigaie, cu tăietura în jos. • Pune un strat de maioneză pe baza chiflei, adaugă ceapa prăjită, salata, carnea, ceapa roșie, baconul prăjit, castraveții murați și ketchupul. • La final, acoperă cu jumătatea de sus a chiflei. Aripioare picante la cuptor 1,5 kg aripi de pui tăiate 4 linguri miere de albine 3 linguri sos Sriracha 1 lingură boabe de coriandru, zdrobite 1 lingură usturoi granulat uscat ½ lingură boia afumată 1 linguriță susan prăjit Sare și piper după gust • Amestecă toate ingredientele într-un bol și lasă-le la frigider timp de 1 oră. • Pune bucățile de pui condimentate într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. • Dă tava la cuptor, la 180° C, timp de 30-40 de minute, până când aripioarele sunt bine pătrunse. Pentru ca experiența să fie memorabilă, iar serile de spectacol fotbalistic și mai savuroase, l-am invitat pe chef Alex Iacob să ne împărtășească câteva dintre rețetele lui favorite pentru astfel de ocazii. Fiecare rețetă se prepară rapid și fără prea mari eforturi, iar rezultatul va fi o victorie a gustului. PAG 25 Fish & chips 300 g făină 350 g apă 1 ou 2 g drojdie uscată 7 g praf de copt 15 g sare 1 linguriță boia afumată 2 lingurițe ceapă crocantă 7 ml ulei de măsline 1 l ulei de floarea soarelui 1 kg cartofi pentru prăjit 350 g file de pește alb 1 l ulei floarea soarelui 2 lămâi • Amestecă la blender 250 g făină, apa, oul, drojdia, praful de copt, sarea, boiaua, ceapa și uleiul de măsline, până obții un aluat lichid, omogen. • Pune la încins uleiul și prăjește cartofii, apoi sărează-i, după gust. • Tapetează peștele cu restul de 50 g făină, înmoaie-l în aluatul preparat și prăjește-l în același ulei în care ai prăjit cartofii. • Servește cu felii de lămâie.

Alte cataloage Mega Image

Cele mai noi cataloage