Bon Appétit cu Chef Alex lacob
Chef Alex Iacob
Bucătar Chef, Maison des Chefs
Salutare, dragii mei! Puneți-vă șorțurile, suflecați-vă mânecile și ascuțiți-vă
cuțitele de bucătari – noiembrie am decretat-o luna provocărilor culinare.
Începem cu o versiune mai jucăușă a faimoasei, uneori intimidantei, dar
super-savuroasei rețete de vită Wellington. Continuăm cu o favorită a marelui
public, pizza Calzone, umplută clasic cu mozzarella, ardei kapia, felii de salam
picant și rucola. Explorăm puțin din bunătățile bucătăriei nord-africane,
cu un tajine de pui cu couscous, și încheiem cu un tort Mississippi, născocit
pe continentul nord-american, cu un blat crocant de biscuiți Oreo, două
straturi de ciocolată și topping de bezea marshmallow. Spor și poftă bună!
DOWNLOAD
REȚETA
MOD DE
PREPARARE
NUTRI-SCORE
ABCDE
DELHAIZE
ALUAT FOIETAJ
800 G
MOELHAIZE
Peuy
6-49 lei
Click pe săgefi și vei
descoperi alte produse
noiembrie 2021 • 23