Catalog Mega Image - 23.02 - 29.03.2023 - NU MAI SUNT VALABILE - pag. 13 *

thumbnail - Cataloage Mega Image - 23.02.2023 - 29.03.2023 - Produse în vânzare - morcovi, susan, oțet balsamic, ulei, ulei de măsline, miere, apă, cidru, tavă de copt. Pagina 13.
13 / 49

* Valabilitate în următoare magazinele Mega Image

Arată mai mult

Produse din acest catalog

 
Rădăcinoase coapte cu zat de cafea și salsa de alune de pădure Cine ar fi crezut că poți aroma niște rădăcinoase cu zaţ de cafea? De fapt, cine ar fi crezut că zațul de cafea poate avea vreo utilizare culinară? Ei bine, această rețetă este menită să te provoace şi, crede-ne, când vei gusta rezultatul, nu vei regreta nimic. Așa că poftă bună şi distracție plăcută la gătit! KAMIS Otet de cidru bio 250 ml CIDRU ΒΙΟ 10,39 lei 41,56 lei/litru IN SEZON VEGETARIAN Click pe sageti şi vei descoperi alte produse Ingrediente pentru 4 porţii 8 morcovi subţiri 4 păstârnaci mici 400 g 0 g zat de cafea 2 linguri sare grunjoasă 2 linguri miere 2 linguri ulei de măsline 1 lingură semințe de susan Pentru salsa de alune 75 g alune de pădure nesărate 20 ml de cafea ½ lingură oțet balsamic ½/2 lingură ulei de măsline Piper şi sare DOWNLOAD RETETA 1. Încinge cuptorul la 180°C. Întinde alunele pe o tavă de copt şi lasă- le în cuptor timp de 10 minute. 2. Între timp, decojește rădăcinoasele şi i taie-le pe lung, în două (morcovii) sau în patru (păstârnacii). Așază-le grămadă într-o tavă de copt, fără să le întinzi prea mult. Pune zațul de cafea şi sarea grunjoasă într-un castron. Adaugă un pic de apă, cât să înmoaie zațul, apoi amestecă cu vârful degetelor. Acoperă legumele cu el și tasează-le puțin pentru a forma o crustă umedă de zat. Dă martie 2023 - 13

Alte cataloage Mega Image

Cele mai noi cataloage