PEȘTE
Doradă regală
• calibru 400-600 g/bucată
• acvacultură
• preţ/kg
ALEGE FILE DE TON
PENTRU REȚETE
ELEGANTE CU
PROTEINE ȘI CU
GRĂSIMI SĂNĂTOASE
Fileul de ton este ideal pentru rețete
japoneze de sushi sau sashimi, dar și
pentru fripturi clasice. Carnea acestui
pește este considerată o delicatesă și,
orice vei alege să prepari în restaurantul
tău pentru a-ți impresiona clienții, vei
reuși cu siguranță datorită gustului
bogat, a culorii roșiatice și a texturii
sale uleioase. Tocmai pentru că are un
gust specific, delicat și foarte apreciat,
tonul se marinează puțin și se gătește
la foc încins pentru cel mult 2 minute pe
fiecare parte, obținând astfel o friptură
rumenită pe exterior și de culoare rozalie,
în interior. Servește-l cu oricare dintre
salatele METRO Chef: Mizuza, Crocantă,
Mozaic sau Oriental Mix și cu o garnitură
de piure de cartofi sau orez basmati.
20,99
ORIGINE
GRECIA
File ton
• decongelat
• captură
• preţ/kg
48,99
ORIGINE
SPANIA
Creveţi cruzi
• acvacultură
• calibru 40-50 g/bucată
• preţ/kg
37,99
ORIGINE
ECUADOR
Vongole vii
• medii
• acvacultură
• preţ/kg
56,99
4
ORIGINE
ITALIA