Catalog Metro - 10.02 - 16.02.2021 - NU MAI SUNT VALABILE - pag. 2 *

thumbnail - Cataloage Metro - 10.02.2021 - 16.02.2021 - Produse în vânzare - cartofi, salată, sparanghel, usturoi, lămâi, mango, ouă, măsline, măsline kalamata, orez, ghimbir, ulei, ulei de măsline, vin alb, tigaie, hârtie pentru copt. Pagina 2.
2 / 7

* Valabilitate în toate magazinele Metro

Arată mai mult

Produse din acest catalog

 
DORADA REGALĂ Datorită cererii mari pe piață, dorada este una dintre principalele specii de pește crescute în acvacultura europeană. Clienții o caută pentru carnea sa cu gust dulceag, textura fermă și numărul mic de oase. În HoReCa, acest pește este apreciat și pentru posibilitățile numeroase date de calitățile lui, dar și datorită calibrului, fiind ideal de servit întreg pentru o porție sau de filetat pentru 1-2 porții. SFAT Pentru a găti dorada în crustă de sare, se recomandă sarea de mare brută (grunjoasă). Din această sare se obține o crustă care se sparge ușor după gătire. La 1 kg de sare se folosesc 2 ouă. Rețete recomandate: » Doradă în crustă de sare. » Doradă cu sos de rosii și piure de verdețuri. » Doradă „en papilotte“ (în hârtie de copt) cu lămâie, usturoi și ierburi aromatice. » File de doradă cu sparanghel și cartofi aromatizați. » Doradă la cuptor cu mix de legume. » Doradă cu măsline Kalamata și salsa de roșii proaspete. RECOMANDARE Garnituri și sosuri potrivite: Dorada poate fi gătită la tigaie sau pe grătar, fără a se folosi niciun fel de acid pentru marinare în prealabil, ci doar sare și piper. Având carnea fermă și foarte gustoasă, poate fi discret aromatizată înainte de servire cu ulei de lămâie sau de portocale. Dorada poate fi servită cu garnitură de roșii, usturoi și busuioc, sparanghel, orez, cartofi, salate, dar, mai exotic, și cu o salsa de mango sau o garnitură de ananas la grătar, condimentată cu ghimbir. Se poate servi cu sos de lămâie, de roșii concassé, de rodie, sos olandez sau servită simplă cu ulei de măsline, ierburi aromatice și o salată simplă în stil mediteraneean. Un bucătar profesionist cu experiență are, printre secretele sale, un mod personal de a folosi condimentele. Acestea, precum culorile în mâna unui artist, pot fi combinate în mod creativ și ingenios pentru a crea gusturi, arome și mirosuri surprinzătoare și tentante sau pentru a scoate în evidență un ingredient vedetă. Oregano mărunțit • 110 g • preț/bucată 9,58 Busuioc mărunțit • 150 g • preț/bucată 9,44 rivite pentru Condimente pot , roz, verde, pește: piper alb și busuioc. negru, oregano Piper negru măcinat • 500 g • preţ/bucată 28,33 Oregano, busuiocul și piperul formează un trio perfect echilibrat pentru pește și fructe de mare. Cu ajutorul acestor condimente, adăugând ulei de măsline, putem prepara o marinadă pentru păstrăv sau pentru somon. De asemenea, sunt potrivite împreună cu usturoi, pentru a aromatiza midiile gătite cu vin alb. În salatele proaspete, se pot folosi mai multe feluri de piper (negru, alb, roz, verde) pentru a oferi mai multă aromă.

Alte cataloage Metro

Cele mai noi cataloage