Catalog Metro - 01.04 - 03.05.2021 - NU MAI SUNT VALABILE - pag. 2 *

thumbnail - Catalog Metro - 01.04.2021 - 03.05.2021.
2 / 9

* Valabilitate în toate magazinele Metro

Arată mai mult
 
MADE IN BRÂNZETURI ȘI TERINE FRANTUZEȘTI CU JELEU DIN IERBURI DE PROVENCE FRANCE Cost orientativ/porție g Supă de legume: 11,69 lei Ingrediente (2 porții) Miledome D'ambert 500 30 g 30 g 30 g Tour Fromage Atartiflette. 400 g ceapă. Regal des Moines Carre. 300 g morcov. Loste Terină rață ciuperci. 400 g păstârnac. Loste Mousse rață coniac. 350 g Biscuit: g albuş de ou 150 g unt. făină miez de nucă MC 10 1 struguri albi . Jeleu: 10 g 20 g 20 g 5 g zahăr pudră. .5g Dulceață de ceapă: .5g şalotă. .5g unt. 10 g vin roşu. zahăr brun. salvie MC rozmarin MC cimbrișor MC. oregano MC. aspic. 100 g 10 g 10 ml 5 g Se feliază brânzeturile și terinele franțuzești. Din ceapă, morcov și păstârnac se realizează o supă clară. lerburile de Provence (salvie, rozmarin, cimbrişor, oregano) se amestecă la blender. În supa rece se pune gelatina la înmuiat, apoi se încălzește (nu se fierbe) și se amestecă cu ierburile de Provence. Compoziția obținută se pune în formă de silicon cu model și se lasă la rece până se întărește. Jeleul obținut este baza pe farfurie pentru brânză Regal Des Moines Carre. Biscuit: se obține din aluat preparat din unt moale, albuş de ou (albuşul nu trebuie bătut), zahăr pudră și făină. Aluatul se etalează pe tavă și se coace în cuptor la 180°Celsius pentru aproximativ 2 minute. Dulceața de ceapă: se taie şalota julien fin, apoi se sotează în unt (fără să se coloreze, se adaugă zahărul brun și vinul roşu și se lasă să se gătească până se obține o consitență legată. Platoul se decorează cu struguri albi și miez de nucă. Prețurile calculate sunt prețuri de referință și pot fi diferite față de oferta actuală.

Alte cataloage Metro

Cele mai noi cataloage