Catalog Metro - 02.06 - 30.06.2021 - NU MAI SUNT VALABILE - pag. 2 *

thumbnail - Cataloage Metro - 02.06.2021 - 30.06.2021 - Produse în vânzare - mazăre, usturoi, caracatiţă, creveți, midii, fructe de mare, calamar, risotto, unt, sare de mare, orez, tigaie, flori. Pagina 2.
2 / 15

* Valabilitate în toate magazinele Metro

Arată mai mult

Produse din acest catalog

 
Ingrediente (10 porții) orez arborio MC ....................... 800 g creveți 16/20 MC .................... 600 g creveți 31/40 MC ..................... 500 g caracatiță baby ....................... 500 g midii MC ...................................... 500 g calamar inele ............................ 200 g vin alb ........................................ 200 ml usturoi ........................................... 20 g ceapă ............................................ 100 g șofran .................................................... 1 unt ................................................. 100 g ulei de măsline ............................ 30 g sare de mare ............................... 20 g piper alb ............................................ 1 g supă .................................................... 2 L tacâm de pește .................................. 1 măcriș ............................................... 5 g lăstari de mazăre ......................... 3 g flori comestibile ............................ 2 g Cost 15,28 lei RISOTTO CU FRUCTE DE MARE Se porționează tacâmul de pește și se pune la fiert cu apă, la foc mic. Se spumează constant, se strecoară și se fierbe până se obține o supă clară. Risotto: Într-o tigaie cu ulei de măsline se sotează ceapa, se lasă la călit până devine translucidă și apoi se adaugă orezul. Se pune și vinul, se asezonează cu sare și piper și se lasă să se evapore alcoolul, la foc mare timp de câteva minute. Se fierbe orezul al dente, adăugând supă caldă din când în când și amestecând pentru a nu se lipi de fundul vasului. Șofranul se pune într-o cantitate mică de supă, se amestecă, apoi se adaugă în rissotto. Separat, se sotează fructele de mare cu ulei de măsline și usturoi, pe rând în funcție de textură și mărime. Se asezonează cu sare și piper. Apoi se amestecă mix-ul de fructe mare (se păstrează câteva pentru decor), se adaugă peste orez și se continuă gătirea la foc mic pentru aproximativ 5 minute. La final se adaugă untul și se lasă să scadă până se obține un rissotto cremos. Se decorează cu fructe de mare si microplante. orientativ/porție 2 Prețurile calculate sunt prețuri de referință și pot fi diferite față de oferta actuală.

Alte cataloage Metro

Cele mai noi cataloage