Catalog Metro - 01.10 - 31.10.2021 - NU MAI SUNT VALABILE - pag. 3 *

thumbnail - Cataloage Metro - 01.10.2021 - 31.10.2021 - Produse în vânzare - ciuperca, champignon, ciabatta, baghetă, cartofi, praz, roșie, supă cremă, lapte, unt, smântână, piper negru, miez de nucă, cappuccino, tigaie. Pagina 3.
3 / 35

* Valabilitate în toate magazinele Metro

Arată mai mult

Produse din acest catalog

 
Cappuccino de hribi cu spumă de lapte și nuci caramelizate Ingrediente (10 porții) ceapă ........................................... 200 g morcov ........................................ 200 g păstârnac ................................... 100 g apio ............................................... 200 g praz .............................................. 200 g cartofi roșii ............................... 200 g ciuperci champignon ............ 500 g ciuperci hribi .......................... 1000 g ulei de măsline .......................... 100 g smântână 32 % ......................... 200 g unt ................................................... 50 g cimbru ............................................... 5 g sare ................................................. 60 g piper negru ..................................... 2 g ulei trufe ....................................... 30 g lapte .............................................. 100 g miez de nucă ............................... 50 g zahăr ............................................... 20 g ciabatta ......................................... 50 g microplante .................................... 5 g Cost orientativ/porție Ceapa, morcovul, păstârnacul și apio se fierb în 4 l de apă, obținându-se astfel supa de legume, care se strecoară. Ciupercile champignon se curăță și se taie în formă de lame. Prazul se spală, se curăță și se taie julien. Cartofii se curăță și se taie cuburi. Hribii decongelați se trec în sită. Legumele se călesc în ulei de măsline, apoi se adaugă 2 L de supă și se lasă la fiert până când legumele devin fragede. Se adaugă cimbru, sare, piper și se omogenizează cu un mixer. Supa cremă se trece printr-o sită, se adaugă smântână și se lasă să fiarbă, amestecând pentru a nu se lipi. Dacă crema de ciuperci este prea groasă, se adaugă puțină supă de legume, iar dacă este prea subțire, se lasă la foc mic, să se reducă. Pâinea se feliază subțire, se asezonează cu usturoi și ulei de măsline și se pune la cuptor (180°C) pentru aproximativ 2 minute. Nucile se caramelizează în tigaie cu zahărul. Supa se servește fierbinte, cu un strop de ulei de trufe, spumă de lapte, cruton de baghetă, nuci caramelizate și microplante. 6,08 lei Prețurile calculate sunt prețuri de referință și pot fi diferite față de oferta actuală. www.loveownbusiness.com 3

Alte cataloage Metro

Cele mai noi cataloage