Catalog Metro - 01.10 - 31.10.2021 - NU MAI SUNT VALABILE - pag. 25 *

thumbnail - Cataloage Metro - 01.10.2021 - 31.10.2021 - Produse în vânzare - mazăre, morcovi, morcovi baby, sfeclă, usturoi, pătrunjel, roșie, pesmet, făină, susan, ulei de măsline, cuţit, tigaie, hârtie pentru copt, cuţit legume fructe, congelator, blender. Pagina 25.
25 / 35

* Valabilitate în toate magazinele Metro

Arată mai mult

Produse din acest catalog

 
Somon în crustă crocantă cu morcovi baby și sfeclă roșie caramelizată Ingrediente (10 porții) somon METRO Chef ............... 2500 g pătrunjel ............................................... 5 cimbrișor .......................................... 5 g rozmarin ........................................... 5 g unt ................................................. 200 g pesmet panko .............................. 50 g usturoi ............................................ 30 g morcovi baby .......................... 3000 g sfeclă roșie prefiartă ............. 500 g susan ................................................ 10 g ulei de măsline ............................ 30 g ulei de palmier .......................... 500 g sos veloute supă de pește ............................ 500 g făină ................................................. 35 g unt .................................................... 35 g piure de mazăre mazăre congelata METRO Chef ................................. 100 g unt ..................................................... 10 g microplante ..................................... 5 g sare .................................................. 20 g piper ..................................................... 1 g Se decongelează fileul de somon conform HACCP, de la congelator la frigider. Se taie medalioane. Din pătrunjel, usturoi, cimbrișor, rozmarin, pesmet panko și unt moale (100 g) se obține crusta cu ajutorul unui blender. Crusta se etalează pe hârtie de copt și se lasă la rece să se întărească. Se taie pe dimensiunea medalioanelor de somon. Se asezonează somonul cu sare și piper, peste care se adaugă crusta cu hârtia de copt în exterior. Se pune la cuptor la 180°C, aproximativ 30 de minute. La jumătatea timpului se scoate hârtia de copt și se continuă gătirea până când somonul este gătit și crusta crocantă. Morcovii baby se curăță de coajă și se pun la fiert cu sare. Când sunt aproape fierți, se scot din apă și se sotează în tigaie cu unt până se colorează și devin crocanți. Punem susan prăjit în prealabil pe morcovii baby. Sfecla roșie prefiartă se taie sub formă de rulou cu ajutorul unui cuțit de legume. Se caramelizează în ulei de palmier. Mazărea se fierbe și se blendează cu unt moale, până se obține un piure fin. Sosul: într-o crăticioară la foc mic, se adaugă untul și făina, amestecând energic cu ajutorul unui tel. Se adaugă puțin câte puțină supă de pește și se fierbe la foc mic până se leagă, amestecând continuu. Medalionul de somon se servește cu morcovii baby, sfecla roșie caramelizată, sos, piure de mazăre și microplante. orientativ/porție Prețurile calculate sunt prețuri de referință și pot fi diferite față de oferta actuală. Cost 19,45 lei www.loveownbusiness.com 25

Alte cataloage Metro

Cele mai noi cataloage