Catalog Pepco - 04.07 - 24.07.2024 - pag. 6 *

thumbnail - Cataloage Pepco - 04.07.2024 - 24.07.2024 - Produse în vânzare - Paw Patrol, minge. Pagina 6.
6 / 18

* Valabilitate în următoare magazinele Pepco

Arată mai mult

Prezentare generală a prețurilor

Produs Descriere
Valabilitate
Prețul
Paw Patrol
Plută gonflabilă Paw Patrol - SKU/PLU: 603475 Pluta gonflabilă pentru copii este o jucărie de apă care poate fi folosită în multe feluri. Poate fi folosit ca o piscină pentru cei mici, iar pentru copiii mai mari – ca o navă în care vor trăi noi aventuri pe mare! Modelul colorat și vesel din serialul animat PAW Patrol vă va încânta cu siguranță copilul.  
32,00 lei
Paw Patrol
Aripioare înot Paw Patrol - SKU/PLU: 603476 Aripioarele pentru înot, cu personajele Paw Patrol, îi vor da micuțului tău încredere în sine atunci când învață să înoate. Acestea vor oferi posibilitatea de plutire, fără a limita mișcările copilului. Fiecare manșon este decorat cu un model diferit.  
8,50 lei
Paw Patrol
Colac înot Paw Patrol - SKU/PLU: 603472 Colacul pentru înot, cu un imprimeu cu licență Paw Patrol, îi va oferi copilului tău ore întregi de distracție în apă, sporindu-i siguranța. Este durabil și ușor, astfel încât îl poți lua cu ușurință la lac, mare sau piscină. Aceasta este alegerea perfectă pentru fanii popularului serial animat.  
10,00 lei
minge, Paw Patrol
Minge plajă Paw Patrol - SKU/PLU: 603474 Mingea de plajă, cu un imprimeu cu licență Paw Patrol, în nuanțe vii de verde și albastru, este o idee perfectă de cadou. Îi va oferi copilului tău ore întregi de distrcție în aer liber. Vei vedea că distracția pe plajă nu a fost niciodată atât de distractivă!  
10,00 lei
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alte cataloage Pepco

Cele mai noi cataloage