Încărcați un catalog lipsă

Catalog Profi - 16.10.2019 - 22.10.2019 - pag. 8 - NU MAI SUNT VALABILE *

Catalog Profi - 16.10.2019 - 22.10.2019 - pag. 8 - NU MAI SUNT VALABILE *

1 ... 5 6 8
Cataloage Profi - 16.10.2019 - 22.10.2019 - Produse în vânzare - salată, vinete, ciorbă, salată vinete, fasole, zacuscă. Pagina 8.
1 ... 5 6 8

Răsfoiți acest catalog Profi valabil în perioada 16.10.2019 - 22.10.2019 pentru a vedea ultimele oferte. În paginile 8 ale catalogului valabil în prezent, veți găsi cele mai bune mărfuri din categoria Hipermarketuri și supermarketuri. Dacă vreți să economisiți la următoarele cumpărături din Profi, nu uitați să răsfoiți întregul catalog de la pagina 1 la pagina 8. Dacă vreți să cumpărați inteligent și să economisiți la următoarele cumpărături de la Profi, nu ratați cel mai nou catalog plin de prețuri uimitoare și reduceri impresionante. Accesați Toate Ofertele în fiecare zi pentru a vă asigura că nu ratați promoțiile excelente oferite de comercianții dvs. preferați.

* Valabilitate în toate magazinele Profi
Arată mai mult

Produse din acest catalog

 
 
LUNI BANUTI dsun 21.10.2019 ट REDUCERE 25% LA TOATA CATEGORIA DE CONSERVE SEMIPREPARATE Reducerea se aplică doar dacă se scanează cardul de fidelitate la casa de marcat înaintea produselor din promotie şi este valabilă pentru următoarele categorii de produse semipreparate conservate: iahnie fasole, zacuscă, tocană legume, salată vinete, carne conservă, ciorbă conservă. MARTI BANUTI ACUMULEZI BANUTI DUBLI PE CARDUL DE FIDELITATE Nu se acordă Bănuți pentru produsele din tutun şi pentru produsele aflate în alte promoții în revistă sau TV MIERCURI BĂNUTI REDUCERE LA CUMPĂRĂTURI LEI DE MINIMUM 35Et LEI Doar cu cardul de fidelitate PROFI şi cu date complete în sistem. Reducerea se aplică la toate produsele cu exceptia tigărilor. PENTRU SENIORI 60+ INSCRIE-TE ACUM ÎN PROG RAMUL DE LOIALITATE! ŞI AI URMĂTOARELE BENEFICI: Foloseşte cardul şi vei acumula bănuti de fidelitate" cu care apoi poti plăti cumpărăturile. -25% LUNI: discount de 25% la o categorie întreagă de produse. Ca să-ti facem ziua de naştere mai fericită, din partea Profi primeşti un cadou. Pentru a beneficia de cadoul de ziua ta, trebuie să îti înregistrezi data de naştere în formularul cardului de fidelitate. MARTI: acumulezi bănuti dubli pe cardul tău de fidelitate. MIERCURI: discount 3 lei la 35 lei pentru clientii seniori cu card de fidelitate (60 ani+ Vizitele tale frecvente în magazinele Profi sunt răsplătite cu vouchere de cumpărături. 60+ Din motive comerciale au fost alese ca referintă pentru pret vechi şi reducere, preturile şi reducerile practicate în magazinul din Bucureşti, Str. Cernişoara, nr. 45, Bl. 013, Sector 6 Preturi valo răspunderea pentru eventualele greşeli de tipar. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare şi nu constituie obligatii contractuale. Preturile pot suferi schimbări neanuntate. S.C. PROFI ROM FOOD S.R.L. Sediul social: Str. Sever Bocu, nr. 31, Timişoara; Nr. de ordine la Registrul comertului: J35/239/1999; Cod Unic de inregistrare: 11607939; Cod de înregistrare în scopuri de TV.A: RO; Capital social subscris şi vărsat: 898.633.600 RON. Preturile din revistă sunt valabile doar în magazinele tip Profi Standard PROFI, Cu exceptia magazinelor mentionate pe www.profi.ro/revista-promotii. Vindem în cantităti destinate exclusiv consumului personal. în limita stocului disponibil. Toate preturile prezentate sunt exprimate în LEI şi includ TV.A. PROFI nu îşi asumă Produs congelat VISA VISA VIVA Pass Shèque Decune Electron mostercurd sodexo Ticket Restaurant Ticket Cadou Produs vândut la vitrină Soluti pentru Calitatea Vieti de Zi cu

Cataloagele Profi

Cele mai cunoscute cataloage