Încărcați un catalog lipsă

Catalog Tupperware - 02.11.2020 - 29.11.2020 - pag. 2 - NU MAI SUNT VALABILE *

Catalog Tupperware - 02.11.2020 - 29.11.2020 - pag. 2 - NU MAI SUNT VALABILE *

2 4 5 ... 13
Cataloage Tupperware - 02.11.2020 - 29.11.2020 - Produse în vânzare - formă silicon. Pagina 2.
2 4 5 ... 13

Răsfoiți acest catalog Tupperware valabil în perioada 02.11.2020 - 29.11.2020 pentru a vedea ultimele oferte. În paginile 12 ale catalogului valabil în prezent, veți găsi cele mai bune mărfuri din categoria Diverse. Dacă vreți să economisiți la următoarele cumpărături din Tupperware, nu uitați să răsfoiți întregul catalog de la pagina 1 la pagina 12. Dacă vreți să cumpărați inteligent și să economisiți la următoarele cumpărături de la Tupperware, nu ratați cel mai nou catalog plin de prețuri uimitoare și reduceri impresionante. Accesați Toate Ofertele în fiecare zi pentru a vă asigura că nu ratați promoțiile excelente oferite de comercianții dvs. preferați.

* Valabilitate în toate magazinele Tupperware

Produse din acest catalog

 
 
TORT SIMPLU PREPARARE 1. Pentru aluat, amestecă făina cu praful de copt și cerne-le în Bolul Fantezie 3 L. Adăugă fulgii de cocos, zahărul, zahărul vanilat şi esența de migdale și amestecă. După aceea, adăugă și ouăle, untul și laptele. Pune capacul și agită de mai multe ori, astfel încât toate ingredientele să fie bine amestecate. 2. Amestecă din nou cu grijă folosind Telul Tekna metalic. Aşază Forma de Silicon Rotundă spălată în prealabil, pe grătartul rece al cuptorului și adaugă aluatul. Pune tortul în cuptorul preîncălzit la 180°C căldură sus / jos pentru aproximativ 30 minute. După coacere, înainte de a-l demonta, lasă tortul în formă Timp de preparare 20 min. Timp de repaus: 5 min. pentru aproximativ 5 minute. Lasă tortul să se răcească. 600 W 30 min. 3. Folosind Speedy Chef-ul, amestecă cu putere frișca cu zahărul vaniliat și zahărul până amestecul devine rigid. Amestecă brânza dulce cu fulgii de cocos până obții un amestec omogen. Adaugă crema obținută anterior în amestecul de brânză. INGREDIENTE: 200 g făină de grâu 2 lingurițe praf de copt 50 g fulgi de cocos 100 g zahăr 1 lingură zahăr vanilat 4 picături esență de migdale 3 ouă 4. Spală și curăță căpșunele. Distribuie uniform crema deasupra tortului răcit și ornează cu căpșunele așezate cu vârfurile îndreptate în sus. g unt răcit topit • 100 ml lapte PENTRU CREMĂ: 200 g frișcă • 1 Lingură zahăr vanilat • 2 linguri de zahăr • 250 g brânză dulce cu conținut scăzut de grăsime • 20 g fulgi de cocos 500 g căpșune 100 Sfat: Dacă vrei să prepari un tort cu mai multe straturi, crește cantitatea ingredientelor. Pentru un tort simplu cu trei straturi, va trebui să repeți rețeta de 3 ori. Lista ingredientelor din rețetă acoperă un strat de topping și aluat. 100 ml Formă Silicon Rotundă Formă Silicon mini inimioare 21,5 x 6,5 cm î SS204504 Ø 26 x 5 cm interior / 29 x 30 x 6,2 cm î SS204503 139 Lei 98 Lei

Cataloagele Tupperware

Cele mai cunoscute cataloage