BAGHETĂ CU
BUSUIOC ȘI ROȘII
USCATE
Timp de preparare: 10 min
Timp de gătit: 10 min
Timp de repaus: 5 min
INGREDIENTE ( 10 PERSOANE)
• 20 de frunze de busuioc proaspăt
(1 cană)
• 60 g roșii uscate în ulei (scurse)
(1/3 cană)
• 80 g unt (moale) (6 linguri)
• Sare și piper după gust
• 2 baghete puțin prăjite (nu foarte aurii)
PREPARARE
1. Preîncălzește cuptorul la 200° C, fără
convecție.
2. Mărunțește busuiocul folosind Turbo
Chef Supersonic.
3. Adăugă roșiile și mărunțește din nou,
cca 10 pulsații.
4. Înlătură lama, adăugă untul moale,
sarea, piperul și amestecă folosind
Spatula de silicon.
5. Folosind Cuțitul de bucătărie realizează
pe fiecare baghetă câteva incizii paralele,
la o distanță de cca 2.5 cm , cu o
adâncime de cca 1 cm.
6. Pune bagheta pe grătarul rece al
cuptorului după ce ai așezat-o, în
prealabil, pe Planșeta de silicon cu ramă.
Lasă la cuptor timp de 8-10 min. Lasă la
răcit cca 5 min înainte de servire.
SFAT: Poți înlocui busuiocul cu rucola.
Pentru o mărunțire optimă, după ce ai
spălat busuiocul sau rucola, usucă-le bine
folosind fie un prosop de bucătărie, fie
Supercentrifuga.
PRODUSE
FOLOSITE:
Turbo Chef
Supersonic