MINI PIZZA
MARGHERITA
Timp de preparare: 10 min.
Timp de gătit: 30 min.
INGREDIENTE (1 PERSOANĂ)
•
•
•
•
•
•
•
•
•
7 ml ulei de măsline (±1/2 linguriță)
2 cartofi roșii mici (225 g total) (decojiți)
2 ml praf de usturoi (±1/2 linguriță)
sare și piper
1 ou (bătut)
60 ml sos pizza (±1/4 cană)
30 g brânză mozzarella mărunțită (±1/4 cană)
2 frunze de busuioc (tocate fin)
Parmezan (pentru servire)
PREPARARE
1. Preîncălzește cuptorul la 200°C cu convecție.
2. Încinge uleiul de măsline la foc mediu-mare într-o
tigaie.
3. Folosind Spiralizatorul de mână pentru legume,
transformă cartofii în fâșii de spaghete apoi adaugă-i
în tigaie. Asezonează cartofii cu pudra de usturoi,
sare și piper. Amestecă până sunt fierți și se
rumenesc ușor, aprox. 10 min. Transferă-i în Bolul
Ultimate Bermuda 3,5 L.
4. Adaugă oul bătut peste tăițeii de cartofi
și amestecă bine pentru a se combina.
5. Transferă tăițeii de cartofi înapoi în tigaie
și formează două porții egale. Așază-i în cuptor
și coace pentru 15 min. sau până când tăițeii sunt
fermi și marginile sunt maro-aurii.
6. Scoate-i din cuptor folosind Mânușile de silicon
și întinde sosul de pizza și brânza mozzarella peste
cartofi. Pune din nou la cuptor pentru 5 minute sau
până când brânza este topită.
7. Decorează pizza cu frunze de busuioc și parmezan.
Servește imediat.
Sfat: Combină cartofii pentru a face o pizza mare!
Notă: Dacă nu folosești o tigaie Tupperware, asigurăte că tigaia este rezistentă la cuptor! Dacă nu ai un
cuptor cu convecție, crește temperatura cuptorului
la 220°C.
Ultimate Bol Bermuda 3,5 L
(B23) disponibil în Catalog
la pagina 40.
Mănușă de silicon (L19)
disponibilă în Catalog
la pagina 47.