Christian Tour magazine și orele de deschidere

Aici găsiți toate informațiile pe care le avem despre Christian Tour, inclusiv locațiile Christian Tour cu magazine și orele de deschiderel obișnuit pentru Christian Tour. Pe Toate Ofertele găsiți toate informațiile de care aveți nevoie, precum locațiile magazinelor și orele de deschidere pentru comercianții preferați, inclusiv Christian Tour.


Christian Tour - Locații

Christian Tour
Christian Tour este una dintre cele mai importante agenții de turism din țara noastră. Compania a fost înființată în anul 1997, reușind în timp să devină cel mai mare tour operator din România. Datorită experienței acumulate și a poziției privilegiate, Christian Tour a putut să ofere clienților săi oferte deosebit de avantajoase, indiferent dacă vorbim despre litoralul românesc sau de un City Break într-o capitală europeană.

Asta înseamnă că ei se ocupă de tot, de la direct booking, bilete avion și hotel până la asigurare și micul dejun. De asemenea, Christian Tour oferă pachete de nerefuzat pentru locuri precum Băile Herculane sau Bușteni, unde vei putea beneficia de cazare pe bază de tichete de vacanță.

Iar dacă te trezești la un moment dat că ți-ai dori să-ți petreci câteva zile într-un resort excentric, poți face toate demersurile online. Astfel, te vei putea prezenta direct la avion pentru câteva zile de vară petrecute pe o plajă semi-pustie și copleșitor de frumoasă.

De ce să folosești serviciile Christian Tour
Compania are un palmares impresionant de premii și facilități. Cu peste 1 milion de clienți de la înființare și până în prezent, Christian Tour colaborează cu mai bine de 1800 de agenții partenere. Poți alege cu ușurință unul din cele peste 450 de circuite organizate fie cu avionul, fie cu autocarul. Compania dispune și de o flotă proprie de autovehicule destinate transportului de persoane, așa că nu va trebui să-ți faci griji că vei rămâne pe drumuri în cazul în care se întâmplă ceva.

Un alt motiv destul de bun este faptul că poți beneficia de pachete foarte reduse dacă ești dispus să călătorești în afara sezonului. Astfel, poți plăti doar câteva sute de euro pe o excursie care în mod normal, în timpul sezonului, ar costa câteva mii.

Sedii și program
Din fericire, Christian Tour are sedii în mare parte din județele țării. Pentru a consulta ofertele lor, dar și pentru a afla cele mai apropiate locații, poți intra pe site-ul oficial: https://christiantour.ro. Tot acolo vei putea găsi informații despre toate facilitățile disponibile, precum și un calendar în care vei putea observa diferențele de prețuri în funcție de lună și anotimp. Trebuie doar să te hotărăști încotro vrei să pleci!

Produse

Ramuri Christian Tour
Cele mai cunoscute cataloage