Cora magazine și orele de deschidere

Cora magazine și orele de deschidere

Aici găsiți toate informațiile pe care le avem despre Cora, inclusiv locațiile Cora cu magazine și orele de deschiderel obișnuit pentru Cora. Pe Toate Ofertele găsiți toate informațiile de care aveți nevoie, precum locațiile magazinelor și orele de deschidere pentru comercianții preferați, inclusiv Cora.


Cataloage Cora
Cataloage Cora
Cataloage Cora

Cora

Cora Romania, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Primul magazin cora s-a deschis in Romania, in 2003, in cartierul bucureștean Pantelimon. Au urmat apoi cora Lujerului, Cluj-Napoca, Sun Plaza București, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Constanta City Park, Bacău, Șoseaua Alexandriei-București, Constanta Brătianu si Ploiești.

In 2013, am lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din Romania. Astăzi, rețeaua punctelor coraDrive funcționează  la nivelul celor patru magazine din București. Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu este disponibil in București, Constanta, Cluj, Bacău, Ploiești si localitățile limitrofe. Filosofia cora Romania ii are in centru pe consumatori, cărora le oferă o gama variata de produse, la preturi accesibile.

Produse și mărci proprii

  • Produs cora - gama variata de produse

cora, brandul care poarta numele companiei este si unul dintre cele mai bogate din punct de vedere al gamei, poziționând-se ca preț într-o zona accesibila. Brandul fost introdus pe piață in anul 2009 si se adresează clienților care își doresc un produs de foarte buna calitate, la un preț mic.

  • Winny - calitate corecta la preț accesibil

Produsele fabricate sub marca Winny sunt create pentru ca clienții să poată achiziționa un produs la un preț accesibil si la o calitate corecta. 

  • cora Kido - produse pentru copii

Marca proprie cora pentru copii intre 6 si 10 ani este realizata împreună cu mămici si copii. cora Kido nu reprezintă doar o gama de produse, ci o adevărata lecție de nutriție.

  • Nature BIO - produse naturiste

Aceasta gama răspunde unei clientele din ce in ce mai numeroase. Trendul de produse naturiste a început in Statele Unite si curând a traversat oceanul in Europa, ajungând si in Romania.

  • Tentații cora - pentru cei mai buni

Specialiștii cora selectează cu mare atenție fiecare bucățica de carne, care sa asigure reușita oricărei rețete alese. Mulți dintre clienții noștri care prefera carnea de vita considerau ca nu-si pot permite o friptura buna decât in restaurantele recunoscute.

  • Patrimoine Gourmand - bucătărie franceza

Produsele din gama Patrimoine Gourmand reprezintă o selecție pe care cora a făcut-o aducând consumatorului produse reprezentative pentru bucătăria franceza.

Alte mărci proprii: cora Degustation - produse rafinate, cora Tradiția Gustului - mâncăruri tradiționale romanești, cora Harmony - mâncare sănătoasă, L’Ame du Terroir - vinuri franțuzești, Prieten vechi - vinuri romanești, Influx - îmbrăcăminte de dama sau bărbăteasca, haine copii pentru toate stilurile, OptimALP - ciclism accesibil tuturor, Verciel - mobilier gradina, grătare si accesorii pentru grătare.

Magazine și program de lucru

Cora Romania este prezent pe piața românească din 2003. Grupul operează in prezent 11 hipermarketuri, dintre care patru in București, doua in Constanta si restul in Ploiești, Drobeta Turnu Severin, Cluj, Baia Mare si Brăila. Programul de lucru este între orele 8.00 și 22.00. Pentru oferte, consultați https://www.cora.ro și cataloagele Cora.