Cora - cataloage, magazine și orar

Cataloage Cora

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Cora

Cora Romania, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Primul magazin cora s-a deschis in Romania, in 2003, in cartierul bucureștean Pantelimon. Au urmat apoi cora Lujerului, Cluj-Napoca, Sun Plaza București, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Constanta City Park, Bacău, Șoseaua Alexandriei-București, Constanta Brătianu si Ploiești.

In 2013, am lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din Romania. Astăzi, rețeaua punctelor coraDrive funcționează  la nivelul celor patru magazine din București. Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu este disponibil in București, Constanta, Cluj, Bacău, Ploiești si localitățile limitrofe. Filosofia cora Romania ii are in centru pe consumatori, cărora le oferă o gama variata de produse, la preturi accesibile.

Produse și mărci proprii

cora, brandul care poarta numele companiei este si unul dintre cele mai bogate din punct de vedere al gamei, poziționând-se ca preț într-o zona accesibila. Brandul fost introdus pe piață in anul 2009 si se adresează clienților care își doresc un produs de foarte buna calitate, la un preț mic.

Produsele fabricate sub marca Winny sunt create pentru ca clienții să poată achiziționa un produs la un preț accesibil si la o calitate corecta. 

Marca proprie cora pentru copii intre 6 si 10 ani este realizata împreună cu mămici si copii. cora Kido nu reprezintă doar o gama de produse, ci o adevărata lecție de nutriție.

Aceasta gama răspunde unei clientele din ce in ce mai numeroase. Trendul de produse naturiste a început in Statele Unite si curând a traversat oceanul in Europa, ajungând si in Romania.

Specialiștii cora selectează cu mare atenție fiecare bucățica de carne, care sa asigure reușita oricărei rețete alese. Mulți dintre clienții noștri care prefera carnea de vita considerau ca nu-si pot permite o friptura buna decât in restaurantele recunoscute.

Produsele din gama Patrimoine Gourmand reprezintă o selecție pe care cora a făcut-o aducând consumatorului produse reprezentative pentru bucătăria franceza.

Alte mărci proprii: cora Degustation - produse rafinate, cora Tradiția Gustului - mâncăruri tradiționale romanești, cora Harmony - mâncare sănătoasă, L’Ame du Terroir - vinuri franțuzești, Prieten vechi - vinuri romanești, Influx - îmbrăcăminte de dama sau bărbăteasca, haine copii pentru toate stilurile, OptimALP - ciclism accesibil tuturor, Verciel - mobilier gradina, grătare si accesorii pentru grătare.

Magazine și program de lucru

Cora Romania este prezent pe piața românească din 2003. Grupul operează in prezent 11 hipermarketuri, dintre care patru in București, doua in Constanta si restul in Ploiești, Drobeta Turnu Severin, Cluj, Baia Mare si Brăila. Programul de lucru este între orele 8.00 și 22.00. Pentru oferte, consultați https://www.cora.ro și cataloagele Cora.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - hipermarketuri și supermarketuri