Cataloage și oferte Cyber Monday

Consultați cele mai noi cataloage de Cyber Monday aici. Pe Toate Ofertele, avem cele mai bune oferte și reviste la mărfurile pe care doriți să le cumpărați pentru Cyber Monday. Avem cele mai bune cataloage de la mărcile preferate și vă putem ajuta să economisiți bani de Cyber Monday. Profitați la maximum de Cyber Monday cu Toate Ofertele.

În prezent nu există pliante cu valabilitate.

Cataloage arhivate

Catalog Yves Rocher
Catalog {store}
25.11 - 26.11.2020
Valabilitate în toate magazinele Yves Rocher

Cyber Monday - Comercianți

Cyber Monday, tradus de Cyber luni, este un alt de multe evenimente de cumparaturi pe parcursul anului, oferă clienților posibilitatea de a cumpăra cu reducere și vânzătorilor o șansă de a-și crește veniturile.

Cyber Monday urmează direct Ziua Recunoștinței și mai ales Black Friday. Apare luni următoare. Acest eveniment a văzut lumina zilei în SUA, unde a fost conceput în 2005 de managerii de marketing pentru a crește vânzările online.

Dacă Black Friday este un eveniment atât pe internet, cât și în magazinele de cărămidă și mortar, atunci Cyber Monday poate fi căutat aproape exclusiv în magazine electronice. Echipamentele electronice și IT sunt principalele obiective de cumpărături, dar recent, magazinele de modă, cosmetice și mobilă s-au alăturat și ele freneziei. Iar reducerile sunt adesea mai mari decât Black Friday!

Nu ratați oportunitatea unică de a cumpăra cadouri de Crăciun la prețuri mari și Salvați-vă cu Cyber Monday! Încercați-l în regulă Altex sau elefant.ro.

Cele mai noi cataloage