Dedeman magazine și orele de deschidere

Dedeman magazine și orele de deschidere

Aici găsiți toate informațiile pe care le avem despre Dedeman, inclusiv locațiile Dedeman cu magazine și orele de deschiderel obișnuit pentru Dedeman. Pe Toate Ofertele găsiți toate informațiile de care aveți nevoie, precum locațiile magazinelor și orele de deschidere pentru comercianții preferați, inclusiv Dedeman.


Cataloage Dedeman
Cataloage Dedeman
Cataloage Dedeman

Dedeman

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români care, începând cu anul 1992, au dezvoltat lanțul de retail cu materiale de construcții și pentru amenajări interioare, de tip Do-It-Yourself, destinat celor ce doresc să își construiască și să-și amenajeze căminul.
În rețeaua de magazine Dedeman, clienții pot alege articole destinate instalațiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de bază în construcții, materiale pentru amenajări interioare, scule și accesorii, unelte și utilaje, echipamente de protecție, articole pentru grădina, mobilier, electronice și electrocasnice. Gama produselor comercializate este extrem de generoasă depășind 45.000 de repere, acestea provenind de la producători naționali (în proporție de peste 80%) sau din importuri (din Franța, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania și China).

Produse

Dedeman este un partener de afaceri care înțelege succesul ca rezultat al atenției, al onestității si al perseverentei. Gama produselor comercializate in rețeaua de retail Dedeman este extrem de generoasa acoperind cererea pentru materiale de construcții pana la cele pentru amenajări interioare. Însă, Dedeman nu înseamnă doar produse aranjate si numerotate pe rafturile magazinelor noastre. In fiecare din centrele comerciale Dedeman, clienții beneficiază de o paleta extinsa de servicii. Dedeman oferă clienților consultanta specializata, idei de amenajare si decorare a interiorului si exteriorului casei, servicii de transport al mărfurilor la domiciliu, service sau închirieri scule si utilaje, etc.

Servicii disponibile in cadrul magazinelor Dedeman

Magazine

Dedeman activează pe piața din anul 1992 si operează in prezent o rețea de 49 de magazine. Compania se afla in plin proces de extindere la nivel național. Magazinele au suprafețe cuprinse intre 7.500 si 18.000 de metri pătrați oferind o gama sortimentala diversificata de peste 45.000 de produse. Consultați harta pentru a găsi cel mai apropiat magazin Dedeman. Pentru oferte, consultați https://www.dedeman.ro și cataloagele Dedeman.