Încărcați un catalog lipsă

Detergent Cora preturi și oferte

Consultați ofertele de săptămâna asta de la Cora pentru detergent cu promoții valabile în perioada 31.03.2021. Obțineți cele mai noi cataloage și reduceri pentru detergent de la Cora și economisești bani.

arrow

Dacă vă doriți cu adevărat să economisiți la cumpărături cât mai mult posibil, trebuie să urmăriți cu atenție toate cataloagele de pe site-ul nostru. Prezentăm regulat cataloage Cora detergent și dispunem de cele mai noi reviste cu oferte Cora detergent imediat ce acestea sunt disponibile.

Nu este vorba doar despre ofertele Cora detergent, puteți căuta reduceri pentru detergent de la alți comercianți, precum Lidl, Penny Market, Carrefour, Kaufland, Mega Image, sau puteți descoperi oferte, programe și promoții la mărfurile căutate de alți cumpărători pe site-ul nostru. Printre cele mai populare promoții sunt discounturile la următoarele mărfuri: Disney Minnie, Disney Planes, Disney Princess, decoratiune bradut, dispenser de sapun lichid, Disney Zootopia, DKNY, D-Link, Dobble, doc mcstuffins. Pe Toate Ofertele publicăm mii de cataloage noi în fiecare zi, iar dacă vă doriți cele mai bune oferte, trebuie să reveniți pe site!

Produse similare


Cora

cora Romania, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Primul magazin cora s-a deschis in Romania, in 2003, in cartierul bucureștean Pantelimon. Au urmat apoi cora Lujerului, Cluj-Napoca, Sun Plaza București, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Constanta City Park, Bacău, Șoseaua Alexandriei-București, Constanta Brătianu si Ploiești.

In 2013, am lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din Romania. Astăzi, rețeaua punctelor coraDrive funcționează  la nivelul celor patru magazine din București. Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu este disponibil in București, Constanta, Cluj, Bacău, Ploiești si localitățile limitrofe. Filosofia cora Romania ii are in centru pe consumatori, cărora le oferă o gama variata de produse, la preturi accesibile.

Detergent - comercianți

Cele mai cunoscute cataloage

Produse

Comercianți