dm Drogerie Markt - cataloage, magazine și orar

Aici găsiți toate informațiile pe care le avem despre dm Drogerie Markt, inclusiv locațiile dm Drogerie Markt cu magazine și orar obișnuit pentru dm Drogerie Markt. Pe Toate Ofertele găsiți toate informațiile de care aveți nevoie, precum locațiile magazinelor și orar pentru comercianții preferați, inclusiv dm Drogerie Markt.


Cataloage dm Drogerie Markt

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

dm Drogerie Markt

dm Drogerie Markt este un concern de magazine de cosmetice și bunuri de larg consum din Germania. Compania are la nivel internațional peste 2.200 de filiale și a încheiat anul fiscal 2008/2009 cu o cifră de afaceri de 5,2 miliarde euro. Compania este prezentă și în România, unde deținea 91 de magazine în septembrie 2017.

Mărci proprii

alverde cosmetică naturală
Îngrijire și curățare recomandate de natură. Produsele alverde nu conțin arome sintetice, coloranți sintetici, conservanți sintetici și nici ingrediente pe bază de uleiuri minerale

Balea
Această marcă de calitate exclusivă, răspunde prin gama sa vastă cerințelor variate și individuale de îngrijire a pielii și părului.

DONTODent
Gama largă oferă produse necesare unei igiene orale complete: apă de gură, pastă de dinți și periuțe de dinți, dar și alte accesorii necesare unei igiene perfecte. 

ebelin COSMETICS & MORE
Gama bogată cuprinde pe lângă perii, bureți, pile, pensule, acetonă, șervețele și produse din vată și accesorii de păr și accesorii pentru îngrijirea feței și corpului.

Jessa
Jessa absorbante, absorbante zilnice, tampoane și produse pentru incontinență sunt special create pentru necesitățile individuale.

s.he stylezone
Programul glamour pentru tinerele care vor să fie în pas cu noile trend-uri. 

trend IT UP
Inspirat de tendințele internaționale de modă și frumusețe, trendul IT UP, marca de frumusețe de la dm, oferă culori alese cu grijă și produse inovatoare. 

rend IT UP
Inspirat de tendințele internaționale de modă și frumusețe, trendul IT UP, marca de frumusețe de la dm, oferă culori alese cu grijă și produse inovatoare. 

babylove
Indiferent dacă vorbim de hrană, îngrijire, scutece sau accesorii - babylove îndeplinește toate cerințele delicate ale bebelușilor prin produse cu conținut, rețete și ingrediente atent alese.

Prinzessin Sternenzauber
Pielea delicată a fetițelor și părul lor lung sunt răsfățate cu produse de curățare și îngrijire special create pentru ele.

SauBär
Aromele fructate ale produselor SauBär vor avea grijă ca îngrijirea și igienă să nu devină niciodată plictisitoare. 

Alte mărci proprii: DAS gesunde PLUS, dmBio, Denkmit, Profissimo, Sanft&Sicher, Saugstark&Sicher, Soft&Sicher, Dein Bestes, dm foto paradies, FASCÍNO, Visiomax.

Pentru oferte, consultați https://www.dm-drogeriemarkt.ro și cataloagele dm Drogerie Markt.

Cele mai noi cataloage

Comercianți - îngrijire personală și parfumuri