Fairy Metro preturi și oferte

Consultați ofertele de săptămâna asta de la Metro pentru Fairy cu promoții valabile în perioada 01.04.2022. Obțineți cele mai noi cataloage și reduceri pentru Fairy de la Metro și economisești bani.

 
Cataloagele actuale

Catalog Metro

Cataloage Metro - 01.04.2022 - 30.06.2022.
01.04 - 30.06.2022
Valabilitate în toate magazinele Metro

Catalog Metro

Cataloage Metro - 01.04.2022 - 30.06.2022.
01.04 - 30.06.2022
Valabilitate în toate magazinele Metro
 

Dacă vă doriți cu adevărat să economisiți la cumpărături cât mai mult posibil, trebuie să urmăriți cu atenție toate cataloagele de pe site-ul nostru. Prezentăm regulat cataloage Metro Fairy și dispunem de cele mai noi reviste cu oferte Metro Fairy imediat ce acestea sunt disponibile.

Nu este vorba doar despre ofertele Metro Fairy, puteți căuta reduceri pentru Fairy de la alți comercianți, precum Kaufland, Selgros, Mega Image, remarkt, sau puteți descoperi oferte, programe și promoții la mărfurile căutate de alți cumpărători pe site-ul nostru. Printre cele mai populare promoții sunt discounturile la următoarele mărfuri: Fa Men, Faber-Castell, fierbator pentru oua, Fitness și yoga, fierăstrău grădină, fierbator de apa, friptură de miel, Fiare de călcat, filo, firefly. Pe Toate Ofertele publicăm mii de cataloage noi în fiecare zi, iar dacă vă doriți cele mai bune oferte, trebuie să reveniți pe site!


METRO Cash & Carry

METRO Cash & Carry România a deschis primul magazin în Octombrie 1996, fiind și prima companie care a introdus pe piața din România un nou sistem de vânzare - cash&carry. Încă de la intrarea sa pe piață, compania și-a concentrat activitatea pentru a le oferi clienților săi profesioniști o gamă variată de produse, cu un raport optim calitate-preț.

Începând cu aprilie 2010, METRO Cash & Carry România introduce un nou concept, METRO Punct, un magazin conceput special pentru a veni în sprijinul clienților Revânzători și HoReCa. METRO Punct asigură oferte promoționale variate, soluții și consultanță specializată, precum și programe de loialitate clienților săi, în vederea eficientizării afacerilor lor. Astfel, aceștia pot beneficia de produsele și serviciile companiei, în mod eficient și rapid, optimizându-și consumul de timp și resurse.

Fairy - comercianți

Cele mai cunoscute cataloage

Produse

Comercianți