Cataloage și oferte Crăciunul

În prezent nu există pliante cu valabilitate.

Cataloage arhivate

Crăciunul - Comercianți

Crăciunul

Crăciunul sau Nașterea Domnului (nașterea lui Iisus Hristos) este o sărbătoare creștină celebrată la 25 decembrie în fiecare an. În țările unde creștinii sunt majoritari, Crăciunul este de asemenea sărbătoare legală care se prelungește pe 26 decembrie. De la debutul secolului al XX-lea, Crăciunul devine și o sărbătoare laică, celebrată de către creștini și de necreștini deopotrivă, atenția deplasându-se de la participarea în biserică la rit spre aspectul familial al schimbului de cadouri sau, pentru copii, „cadourilor de la Moș Crăciun.”

Bradul de Crăciun

Obiceiul împodobirii bradului de Crăciun își are originile la popoarele germanice. Tradiția s-a răspândit în restul Europei și apoi în toata lumea după Primul Război Mondial. Între podoabele bradului bomboanele de pom, globurile, desenele de Crăciun și ghirlandele au devenit decorațiuni clasice de Crăciun.

Colindele de Crăciun

Sărbătoarea Crăciunului este anunțată prin obiceiul copiilor care merg cu colindul și cu Steaua, pentru a vesti Nașterea Mântuitorului. De asemenea, o veche tradiție este „mersul cu icoana” de către preoții comunității locale pentru a binecuvânta casele și creștinii. Colindele de iarnă sunt texte rituale cântate, închinate Crăciunului și Anului Nou.

Oferta de Crăciun

Lanțurile comerciale mari precum Kaufland, Lidl, Carrefour sau Selgros publică cataloage speciale de Crăciun și pliante cu discounturi. Pe lângă alimente și prăjiturile de Crăciun, cel mai bine vândute mărfuri includ desigur electronicele, jucăriile și parfumurile. Magazinele de modă online precum {store-5}, {store-6} și altele își croiesc drum în preferințele clienților. Cel mai des întâlnite cadouri de Crăciun pe care le regăsim sub brad sunt telefoanele mobile, televizoarele, electrocasnicele, jucăriile, articolele sportive, hainele și cosmeticele.

Cumpărăturile de Crăciun

Cumpărăturile de Crăciun trebuie programate adecvat în prealabil. Este singurul mod în care puteți economisi bani și îndeplini dorințele celor dragi. Toateofertele.ro vă oferă o prezentare generală a ofertelor și discounturilor prin intermediul pliantelor publicate de magazinele preferate. Nu lăsați nimic pe ultimul moment și studiați ofertele din categorii precum supermarketuri, electronice sau jucării!

Crăciun fericit!

Cele mai noi cataloage