Cataloage și oferte Dragobete

Cataloagele actuale

Dragobete - Comercianți

Dragobete (Valentines Day)

Dragobetele tradițional se sărbătorește pe 24 februarie. În mitologia românească, Dragobete era zeul tinereții, al veseliei dar și al iubirii. Ziua in care romanii sărbătoresc Dragobetele coincide cu sărbătoarea Aflării Capului Sfântului Ioan Botezătorul.

Totuși, aceasta sărbătoare este puternic înrădăcinată în tradițiile si obiceiurile romanești. Dragobetele este un personaj transmis din generație in generație de la vechii daci, transformat mai apoi într-un protector al tinerilor și patron al iubirii.

Celebrarea Dragobetelui se bucura de o simbolistica aparte, extrem de bogată și interesantă. Acesta reprezintă atât începutul, cât si sfârșitul, începerea unui nou anotimp, moment in care natura începe să prindă viată, dar și sfârșitul desfrâurilor lumești deoarece începe Postul Sfânt al Paștelui. În unele regiuni din tara, ajunul de Dragobete este tratat la fel ca și noaptea de Bobotează. Tinerele care doresc sa își afle ursitul își pun sub perna busuioc sfințit, sperând ca Dragobetele le va ajuta să-și găsească ursitul.

Oferta de Dragobete

Lanțurile comerciale mari precum Kaufland, Lidl, Selgros sau Carrefour publică cataloage speciale de Dragobete și pliante cu discounturi. Pe lângă desenele de Dragobete, felicitările, urările și cadourile pentru mama, cel mai bine vândute mărfuri includ desigur dulciurile, parfumurile și bijuteriile. Magazinele de modă online precum Pepco, BonPrix și altele își croiesc drum în preferințele clienților. Cel mai des întâlnite cadouri de Dragobete sunt hainele, cosmeticele, florile și jucăriile de pluș.

Cumpărăturile de Dragobete

Cumpărăturile de Dragobete trebuie programate adecvat în prealabil. Este singurul mod în care puteți economisi bani și îndeplini dorințele celor dragi. Toate ofertele vă oferă o prezentare generală a ofertelor și discounturilor prin intermediul pliantelor publicate de magazinele preferate. Nu lăsați nimic pe ultimul moment și studiați ofertele din categorii!

Vă dorim să petreceți o zi de Dragobete cât mai minunată!

Cele mai noi cataloage