Kika magazine și orele de deschidere

Aici găsiți toate informațiile pe care le avem despre Kika, inclusiv locațiile Kika cu magazine și orele de deschiderel obișnuit pentru Kika. Pe Toate Ofertele găsiți toate informațiile de care aveți nevoie, precum locațiile magazinelor și orele de deschidere pentru comercianții preferați, inclusiv Kika.


Kika

Kika este o companie de retail de mobilă din Austria. La nivel mondial Kika operează 66 de magazine din care 33 în Austria, iar restul în Ungaria, Cehia, Slovacia, Croația și România. Grupul Kika/Leiner este unul dintre liderii pieței de mobilă din Europa. În decembrie 2008, compania a inaugurat primul magazin din România situat în cadrul West Park din București în urma unei investiții de 31 milioane euro.

Mărci

BLANCO
Robineții monocomandă și chiuvetele de la BLANCO se remarcă prin măiestria lor excelentă, materiale de primă clasă și design imbatabil. 

BOSCH
Timp de generații, aparatele electrocasnice Bosch au făcut viața de zi cu zi mai ușoară. Acestea te scutesc de câteva dintre activitățile domestice, ajutându-te să termini treaba mai repede.

ADA Premium
Istoria ADA începe cu anul 1900. Acuratețea detaliilor, design-ul modern și abundența inovațiilor fascinează la prima vedere. ADA susține constant un stil de viață la standarde înalte.

CURVER
Pentru a fi înconjurați de frumos și a obține mai mult decât funcționalitate este necesară combinarea unică dintre design și performanța de utilizare practică - durabilitatea și executarea solidă.

ESPRIT
Echipa inovatoare de designeri internaționali ai brand-ului creează sezon după sezon colecții moderne de confecții și accesorii de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile.

EGLO
Valorile EGLO sunt următoarele: spirit întreprinzător, pasiune și dedicație. 

Alte mărci: ELECTROLUX, FISKARS, FISSLER, GORENJE, FLEXA, GLOBO, HANSA, HEINNER, KOLARZ, LEIFHEIT, NOBILIA, NOLTE, PELIPAL, PHILIPS, QUATTRO MOBILI, TEKA, VILEDA, TEMPUR, TOM TAILOR, MUSTERRING, CUREM, STAUD, RAUCH.

Servicii

Kika oferă următoarele servicii: Consiliere in design - în magazine, Măsurători - disponibil în București și Ilfov, Proiectare computerizată - în magazine, Montaj mobilier - disponibil în București și Ilfov, Montaj tapet - disponibil în București și Ilfov, Cusutul perdelelor - în magazine, Livrare - disponibil în București și Ilfov și kika bus - disponibil în București și Ilfov.

Magazine

Kika are în România 2 magazine în București. Programul de lucru este în intervalul 10.00 - 21.00. Pentru oferte consultați https://www.kika.ro și cataloagele Kika.

Produse

Ramuri Kika
Cele mai cunoscute cataloage