Leroy Merlin magazine și orar

Aici găsiți toate informațiile pe care le avem despre Leroy Merlin, inclusiv locațiile Leroy Merlin cu magazine și orar obișnuit pentru Leroy Merlin. Pe Toate Ofertele găsiți toate informațiile de care aveți nevoie, precum locațiile magazinelor și orar pentru comercianții preferați, inclusiv Leroy Merlin.


Cataloage Leroy Merlin
Cataloage Leroy Merlin
Cataloage Leroy Merlin

Leroy Merlin

Leroy Merlin este un lanț de magazine cu produse de bricolaj, materiale de construcție si grădină din Franța și deține în total peste 350 de magazine. Leroy Merlin este parte a grupului Adeo, controlat de familia franceză Mulliez, care mai deține și hipermarketurile Auchan, și diverse magazine precum Decathlon, Norauto, Pimkie și Kiabi.

În toamna anului 2011, Leroy Merlin a deschis primul magazin din România pe Șoseaua Chi­tilei din nordul Bucureștiului.

Produse

LEROY MERLIN care își extinde portofoliul de produse cu 2 branduri noi de unelte profesionale – Stanley Fatmax si DeWALT și cu un număr mare de produse noi din gamele Dexter Power – marcă proprie LEROY MERLIN și Metabo. Sub umbrela acestor branduri se regăsesc zeci de produse cu un raport competitiv calitate-preț, destinate profesioniștilor.

Dexter, marcă proprie a brandului LEROY MERLIN, s-a bucurat de un real succes în rândul cumpărătorilor, ceea ce a condus la exinderea gamei profesionale Dexter Power cu ciocane rotopercutoare și mașini de găurit cu acumulator de 18 V (volți), potrivite pentru o utilizare intensivă. Tehnologia nouă BRUSHLESS (fără perii colectoare) dezvoltată pentru mașinile de înșurubat DeWALT și Stanley Fatmax are un rol important în eficientizarea activității utilizatorilor profesioniști. Uneltele Metabo și Stanley Fatmax se remarcă prin caracteristici precum: tehnologii care optimizează energia utilizată de baterie și eficientizează încărcarea (pentru o durată de viață mai mare a acumulatorului), protecția împotriva repornirii involuntare a uneltelor, precizie și, nu în ultimul rând, ușurință și rapiditate în schimbarea accesoriilor.

LEROY MERLIN susține utilizatorii uneltelor profesionale prin oferirea unei garanții de 3 ani pentru uneltele și sculele DeWALT, Metabo, Stanley Fatmax și cu prețuri accesibile pentru gama Dexter Power.

Alte mărci proprii: Lexman (întrerupătoare, prelungitoare, tamburi), Luxens (amorse, vopsea, tencuială), inspire (perdele).

Magazine

Leroy Merlin operează mai mult de 290 de magazine în 12 țâri. Pentru oferte, consultați https://www.leroymerlin.ro și cataloagele Leroy Merlin.