Cataloage și oferte Paștele

Consultați cele mai noi cataloage de Paștele aici. Pe Toate Ofertele, avem cele mai bune oferte și reviste la mărfurile pe care doriți să le cumpărați pentru Paștele. Avem cele mai bune cataloage de la mărcile preferate și vă putem ajuta să economisiți bani de Paștele. Profitați la maximum de Paștele cu Toate Ofertele.

Cataloagele actuale
În prezent nu există pliante cu valabilitate.
Cataloage arhivate

Catalog Profi Loco

Cataloage Profi Loco - 21.04.2021 - 04.05.2021.
21.04 - 04.05.2021
Valabilitate în toate magazinele Profi Loco

Catalog Profi

Cataloage Profi - 21.04.2021 - 04.05.2021.
21.04 - 04.05.2021
Valabilitate în toate magazinele Profi

Catalog Profi City

Cataloage Profi City - 21.04.2021 - 04.05.2021.
21.04 - 04.05.2021
Valabilitate în toate magazinele Profi City

Catalog remarkt

Cataloage remarkt - 15.04.2021 - 28.04.2021.
15.04 - 28.04.2021
Valabilitate în toate magazinele remarkt
Cataloage și oferte Paștele

Paștele

Sfintele Paști reprezintă una dintre cele mai importante sărbători anuale creștine, care comemorează evenimentul fundamental al creștinismului, Învierea lui Iisus Hristos, considerat Fiul lui Dumnezeu în religiile creștine, în a treia zi după răstignirea Sa din Vinerea Mare. Data de început a Paștelui marchează începutul anului ecleziastic creștin. Există unele culte creștine care nu sărbătoresc Paștele.

Data Paștelui este, conform primului conciliu de la Niceea, „prima duminică după prima lună plină care cade după sau de echinocțiul de primăvară.” În vreme ce Biserica Catolică și Bisericile Protestante iau în considerare echinocțiul real de primăvară, bisericile ortodoxe și greco-catolice pornesc calculul de la ziua de 3 aprilie, socotită drept echinocțiu (21 martie pe stil vechi).

Tradiții de Paște

Cel mai răspândit obicei creștin de sărbătoarea Paștelui este vopsirea de ouă roșii, a căror prezență este obligatorie pe masa de Paști, deși în prezent se vopsesc ouă și de alte culori. În folclorul românesc există mai multe legende creștine care explică de ce se înroșesc ouă de Paști și de ce ele au devenit simbolul sărbătorii Învierii Domnului. Cu ocazia sărbătorilor Pascale gospodinele prepară și alte mâncăruri tradiționale: pască, cozonac, drob.

În mai multe zone din Moldova oamenii pun dimineața un ou roșu și unul alb într-un vas cu apă. Apoi se spală cu apa acea se dau pe obraji cu cele două ouă, lăsând apoi câte o monedă în acel vas. Cei care fac astfel vor avea obrajii rumeni și pielea albă precum cele două ouă, tot anul.

Oferta de Paște

Lanțurile comerciale mari precum Kaufland, Lidl, Selgros sau Penny Market publică cataloage speciale de Paște și pliante cu discounturi. Pe lângă alimente și prăjiturile de Paște, cel mai bine vândute mărfuri includ desigur electronicele, jucăriile, parfumurile și florile. Magazinele de modă online precum Pepco, Bonprix și altele își croiesc drum în preferințele clienților. Cel mai des întâlnite cadouri de Paște sunt telefoanele mobile, televizoarele, electrocasnicele, jucăriile, articolele sportive, hainele și cosmeticele.

Cumpărăturile de Paște

Cumpărăturile de Paște trebuie programate adecvat în prealabil. Este singurul mod în care puteți economisi bani și îndeplini dorințele celor dragi. Toate ofertele vă oferă o prezentare generală a ofertelor și discounturilor prin intermediul pliantelor publicate de magazinele preferate. Nu lăsați nimic pe ultimul moment și studiați ofertele din categorii precum supermarketuri, electronice sau jucării!

Paște fericit!

Cele mai cunoscute cataloage