PENNY magazine și orar

Aici găsiți toate informațiile pe care le avem despre PENNY, inclusiv locațiile PENNY cu magazine și orar obișnuit pentru PENNY. Pe Toate Ofertele găsiți toate informațiile de care aveți nevoie, precum locațiile magazinelor și orar pentru comercianții preferați, inclusiv PENNY.


Cataloage PENNY
Cataloage PENNY
Cataloage PENNY

Penny

REWE România este prezent în România prin lanțul de magazine PENNY, conceptul de succes al grupului și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005.

Magazinele Penny au o suprafață de cca 750 mp şi un sortiment diversificat ce cuprinde: alimente de bază, băuturi, detergenți, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi non food.

Sortimentul permanent este completat de ofertele promoționale disponibile în cantități limitate. Acestea sunt valabile o săptămână și se regăsesc în pliantul actual.

Mărcile Penny

De-a lungul anilor, pe baza cerințelor clienților, Penny a dezvoltat o serie de mărci proprii cu produse care pornesc de la cele de bază până la produse gourmet și ediții limitate.

Produsele Hanul Boieresc spun povestea gustului autentic al mâncărurilor românești, transmis din generație în generație și savurat în atmosfera tihnită a meselor în familie: carne proaspătă, specialități pentru grătar, dulciuri, conserve de legume, lactate și mezeluri.

Din lapte proaspăt, procesat cu cele mai noi tehnologii, Boni oferă gustul inconfundabil al produselor lactate sănătoase. Gama include lapte proaspăt și UHT, iaurturi natur și cu fructe, smântână, sana, kefir, lapte bătut și unt.

Casa Gustului este un brand românesc prin definiție, ce cuprinde mezeluri și conserve cu carne, realizate cu ingrediente românești, după rețete românești.

San Fabio vă oferă posibilitatea de a vă bucura de gastronomia italiană în fiecare zi, indiferent că vorbim de preparate simple sau complexe: paste, brânzeturi, sosuri, pizza, și multe altele, toate realizate cu ingrediente de calitate din Italia sau după rețete italienești.

Coliba Ciobănașului include brânzeturi, mezeluri și conserve la un preț accesibil.

Facilități

PENNY CARD propune un nou program de fidelitate cu mai multe surprize și beneficii: reduceri săptămânale, 10% reducere de ziua ta, bani înapoi pentru cumpărături, concursuri cu premii.

Magazine și program de lucru

În România Penny deține 216 de magazine în toată țara. Programul de lucru zilnic este între orele 8 și 22. Vizitați https://www.penny.ro si consultați cataloagele Penny pentru oferte de neratat.