Penny Market magazine și orele de deschidere

Penny Market magazine și orele de deschidere

Aici găsiți toate informațiile pe care le avem despre Penny Market, inclusiv locațiile Penny Market cu magazine și orele de deschiderel obișnuit pentru Penny Market. Pe Toate Ofertele găsiți toate informațiile de care aveți nevoie, precum locațiile magazinelor și orele de deschidere pentru comercianții preferați, inclusiv Penny Market.


Cataloage Penny Market
Cataloage Penny Market
Cataloage Penny Market

Penny Market

REWE România este prezent în România prin lanțul de magazine PENNY Market, conceptul de succes al grupului și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005.

Magazinele Penny Market au o suprafață de cca 750 mp şi un sortiment diversificat ce cuprinde: alimente de bază, băuturi, detergenți, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi non food.

Sortimentul permanent este completat de ofertele promoționale disponibile în cantități limitate. Acestea sunt valabile o săptămână și se regăsesc în pliantul actual.

Mărcile Penny Market

De-a lungul anilor, pe baza cerințelor clienților, Penny Market a dezvoltat o serie de mărci proprii cu produse care pornesc de la cele de bază până la produse gourmet și ediții limitate.

Produsele Hanul Boieresc spun povestea gustului autentic al mâncărurilor românești, transmis din generație în generație și savurat în atmosfera tihnită a meselor în familie: carne proaspătă, specialități pentru grătar, dulciuri, conserve de legume, lactate și mezeluri.

Din lapte proaspăt, procesat cu cele mai noi tehnologii, Boni oferă gustul inconfundabil al produselor lactate sănătoase. Gama include lapte proaspăt și UHT, iaurturi natur și cu fructe, smântână, sana, kefir, lapte bătut și unt.

Casa Gustului este un brand românesc prin definiție, ce cuprinde mezeluri și conserve cu carne, realizate cu ingrediente românești, după rețete românești.

San Fabio vă oferă posibilitatea de a vă bucura de gastronomia italiană în fiecare zi, indiferent că vorbim de preparate simple sau complexe: paste, brânzeturi, sosuri, pizza, și multe altele, toate realizate cu ingrediente de calitate din Italia sau după rețete italienești.

Coliba Ciobănașului include brânzeturi, mezeluri și conserve la un preț accesibil.

Facilități

PENNY CARD propune un nou program de fidelitate cu mai multe surprize și beneficii: reduceri săptămânale, 10% reducere de ziua ta, bani înapoi pentru cumpărături, concursuri cu premii.

Magazine și program de lucru

În România Penny Market deține 216 de magazine în toată țara. Programul de lucru zilnic este între orele 8 și 22. Vizitați https://www.penny.ro si consultați cataloagele Penny Market pentru oferte de neratat.

Ramuri Penny Market