Profi - cataloage, magazine și orar

Cataloage Profi

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Profi

PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România și cu un ritm de creștere încă neegalat în această țară. La sfârșitul lunii ianuarie 2019 funcționau 941 de magazine amplasate în peste 460 de localități din toate județele și municipiul București.  Din decembrie 2016, rețeaua este deținută de Mid Europa Partners, unul dintre principalele fonduri de investiții de pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Sud Est. Mid Europa a preluat PROFI de la fondul de investiții Enterprise Investors prin cea mai mare tranzacție din retailul românesc de până acum, contra sumei record de 533 milioane euro.

Mărci proprii

Mărcile proprii definesc produse superioare, romanești si de import ce pot fi găsite doar in magazinele PROFI la preturi deosebit de bune. Cafeaua Camino, mâncarea pentru animale Happy, cerealele pentru mic dejun si produsele de panificație vital Grana, produsele din hârtie si balsamurile Lowie, foliile alimentare, pungile si bureții Cassa, ice tea Milton, legumele preparate Gradina bunicii, orezul, legumele si fructele proaspete Eisler, prăjiturile Dolcini, băuturile carbogazoase Juicy, condimentele Kook, băutura energizanta Volta sau ouăle proaspete O&O se bucura de un succes incontestabil.

Ideea

Începând cu anul 2010 Profi si-a propus sa dezvolte o noua gama de produse pe lângă produsele Profi existente (a căror calitate este identica cu cea promovata de principalii jucători de pe piața), sub numele Proxi.

Proxi Bun la preț, de calitate, mereu in proximitate

Avantajele cardului de fidelitate PROFI

Beneficii Card de fidelitate Profi: *
la folosirea cardului de fidelitate sunt acumulați “bănuți de fidelitate“ cu care se pot plăti cumpărăturile.

LUNI: discount de 25% la o categorie întreaga de produse.

MARȚI: sunt acumulați bănuți dubli* pe cardul de fidelitate  (* bănuții nu se acumulează la articolele de revista, promoția tv si țigări)

MIERCURI: seniorii (60+), cu date complete in sistem, primesc pe loc 3 lei discount, la casa de marcat, pentru bonuri de minimum 35 lei.

Profi face un cadou clienților de ziua de naștere a acestora. Pentru a beneficia de cadou, este necesară înregistrarea datei de naștere in formularul cardului de fidelitate.

Vizitele frecvente in magazinele Profi sunt răsplătite cu vouchere de cumpărături.

Program de lucru

Programul de lucru al magazinelor Profi este între orele 8.00 și 22.00. Pentru oferte, consultați https://www.profi.ro și cataloagele Profi.

Tipul de magazin
Cele mai noi cataloage
Comercianți - hipermarketuri și supermarketuri