SensiBlu - cataloage, magazine și orar

Aici găsiți toate informațiile pe care le avem despre SensiBlu, inclusiv locațiile SensiBlu cu magazine și orar obișnuit pentru SensiBlu. Pe Toate Ofertele găsiți toate informațiile de care aveți nevoie, precum locațiile magazinelor și orar pentru comercianții preferați, inclusiv SensiBlu.


Cataloage SensiBlu

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Sensiblu

Sensiblu este cea mai mare rețea de farmacii din România, fiind prezentă în toate orașele de peste 50.000 de locuitori și lider de piață în retailul de produse farmaceutice. Compania a fost înființată în 1997 și a introdus în România conceptul de farmacie deschisă dedicată sănătății și frumuseții. Farmaciile Sensiblu fac parte din holdingul olandez A&D Pharma, cel mai puternic grup de retail și distribuție farma din România.

Produse

Oxyance izolează epiderma de stresul ambiant si atenuează efectele negative ale poluării datorita unui complex activ revoluționar si a unei formule pe baza de apa termala din Alpi.

Toate produsele Herbosophy sunt create după formule riguroase, utilizând-se extracte din plante si ingrediente naturale. Herbosophy. 

Cu formule bazate pe apa din Islanda si extracte de plante, Imacul’eau îngrijește zona intima in cel mai sigur mod, lăsând o senzație de prospețime ce durează. 

Dermalin este primul detergent pentru piele sensibila din Romania, acum in forma lichida, recomandat persoanelor alergice.

MELVITA propune o gama extrem de variata de produse de îngrijire bio-organice, autentice, seducatoare si eficiente pentru întreaga familie!

APIVITA este acum, după 30 de ani de tradiție alături de consumatori oferindu-le produse naturale si eficiente care promovează echilibrul dintre corp si spirit.

Șamponul uscat Batiste reîmprospătează instant parul intre doua spălări, lăsându-l curat, cu un miros proaspăt, plin de textura si volum. 

Biosilk este prima linie de produse pentru îngrijirea parului care a fost creata pe baza de proteine de mătase pentru a oferi cel mai fin, strălucitor si sănătos par.

Alte mărci pe care le găsiți la Sensiblu: l’Occitaine, iWhite, Remescar, -417, Dr. Hart, anima, etc.

Fundația Sensiblu 

Fundația Sensiblu își propune sa se implice activ in a răspunde nevoilor cu care se confrunta diferite categorii de persoane (copii instituționalizați, copii ai străzii, femei si copii victime ale violentei domestice, bătrâni, persoane cu handicap, precum si alte persoane aflate in incapacitatea de a se ajuta singure), susținând-le si oferindu-le resurse pentru a-si putea construi o viată armonioasa din punct de vedere fizic, psihic si social. 

Farmacii

Rețeaua de farmacii Sensiblu însumează peste 400de unități. Pentru oferte, consultați https://www.sensiblu.com și cataloagele Sensiblu.

Cele mai noi cataloage

Comercianți - farmacii