Încărcați un catalog lipsă

Şerveţele Kaufland preturi și oferte

Consultați ofertele de săptămâna asta de la Kaufland pentru şerveţele cu promoții valabile în perioada 09.06.2021. Obțineți cele mai noi cataloage și reduceri pentru şerveţele de la Kaufland și economisești bani.

 
Cataloagele actuale

Dacă vă doriți cu adevărat să economisiți la cumpărături cât mai mult posibil, trebuie să urmăriți cu atenție toate cataloagele de pe site-ul nostru. Prezentăm regulat cataloage Kaufland şerveţele și dispunem de cele mai noi reviste cu oferte Kaufland şerveţele imediat ce acestea sunt disponibile.

Nu este vorba doar despre ofertele Kaufland şerveţele, puteți căuta reduceri pentru şerveţele de la alți comercianți, precum Metro, Selgros, Cora, Carrefour, Avon, sau puteți descoperi oferte, programe și promoții la mărfurile căutate de alți cumpărători pe site-ul nostru. Printre cele mai populare promoții sunt discounturile la următoarele mărfuri: salam palaciego, sos pentru bruschete, salam vienez, summer infant, set pentru tort, Sport, salată de sfeclă, salată humus, soluție antibacteriană, Sundown Naturals. Pe Toate Ofertele publicăm mii de cataloage noi în fiecare zi, iar dacă vă doriți cele mai bune oferte, trebuie să reveniți pe site!

Produse similare


Kaufland

Kaufland își deschide primul magazin în România în 2005. În 2016, își extinde în România mărcile proprii K-Bio și K-take it veggie, special pentru toți cei care vor să aibă un mod de viață sănătos. În plus, în parteneriat cu Renovatio, Kaufland a lansat prima rețea publică de stații de alimentare a mașinilor electrice din România.

Tot în 2016, s-a încheiat cu succes programul Olimpiadele K, peste 100 de școli fiind premiate. În cursa pentru premiile în valoare de 2.250.000 de euro au intrat 1200 de instituții de învățământ provenind din peste 900 de localități, iar departajarea s-a făcut în ordinea punctajului obținut ca urmare a activităților realizate.

2016 a fost anul în care Kaufland România a lansat aplicația Scan and Play care oferă posibilitatea clienților să își scaneze singuri produsele și apoi să plătească la o casă special amenajată.

Şerveţele - comercianți

Cele mai cunoscute cataloage

Produse

Comercianți