Încărcați un catalog lipsă

Şerveţele Mobexpert preturi și oferte

Consultați ofertele de săptămâna asta de la Mobexpert pentru şerveţele cu promoții valabile în perioada -. Obțineți cele mai noi cataloage și reduceri pentru şerveţele de la Mobexpert și economisești bani.

 
Cataloagele actuale
În prezent, acest articol nu este în vânzare la magazin Mobexpert

Dacă vă doriți cu adevărat să economisiți la cumpărături cât mai mult posibil, trebuie să urmăriți cu atenție toate cataloagele de pe site-ul nostru. Prezentăm regulat cataloage Mobexpert şerveţele și dispunem de cele mai noi reviste cu oferte Mobexpert şerveţele imediat ce acestea sunt disponibile.

Nu este vorba doar despre ofertele Mobexpert şerveţele, puteți căuta reduceri pentru şerveţele de la alți comercianți, precum Kaufland, Metro, Selgros, Cora, Carrefour, sau puteți descoperi oferte, programe și promoții la mărfurile căutate de alți cumpărători pe site-ul nostru. Printre cele mai populare promoții sunt discounturile la următoarele mărfuri: salam palaciego, sos pentru bruschete, salam vienez, summer infant, set pentru tort, Sport, salată de sfeclă, salată humus, soluție antibacteriană, Sundown Naturals. Pe Toate Ofertele publicăm mii de cataloage noi în fiecare zi, iar dacă vă doriți cele mai bune oferte, trebuie să reveniți pe site!

Produse similare


Mobexpert

Grupul Mobexpert este liderul pe piața de mobilier din România. Mobexpert se clasează între primele douăsprezece întreprinderi europene din industria mobilei. Grupul Mobexpert cuprinde 10 firme pe zona de retail, 9 fabrici de mobilă pe zona de producție, 6 firme de import și 3 firme de servicii (informatică, logistică și proiectare-dezvoltare) Rețeaua regională a Mobexpert numără, în prezent, 26 hipermagazine și magazine. În România, rețeaua cuprinde 13 hipermagazine (patru în București și câte unul în Brașov, Suceava, Pitești, Sibiu, Iași, Oradea, Timișoara, Constanța și Cluj-Napoca) și 13 magazine (Bistrița, Dej, Piatra Neamț, Târgu Mureș, Arad, Alba-Iulia, Focșani, Galați, Brăila, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Craiova și Călărași).

În afara României, primul hipermagazin de mobilier și decorațiuni a fost inaugurat la Sofia, în septembrie 2007. De asemenea, Mobexpert Office a fost prezent, din 2005, cu magazine proprii în Sofia (Bulgaria) și în Belgrad (Serbia). În anul 2016, însă, magazinele din Serbia și Bulgaria au fost închise, compania mizând doar pe expansiunea la nivel național.
Suprafața totală de expunere a magazinelor Mobexpert totalizează în prezent peste 110.000 metri pătrați și reprezintă o investiție de aproximativ 76 de milioane de euro.

Şerveţele - comercianți

Cele mai cunoscute cataloage

Produse

Comercianți