Încărcați un catalog lipsă

Steam informație

Steam informație

Aici găsiți toate informațiile pe care le avem despre Steam.


Cataloage Steam
Cataloage Steam
Cataloage Steam

Ce este Steam?

Cuvântul „gaming” nu există încă în DEX, însă ar trebui introdus pentru că profitul adus de industria jocurilor este mai mare decât toate celelalte industrii creative la un loc. Iar cei de la Valve au avut un rol foarte important în această ecuație, pentru că ei au creat primul magazin digital de jocuri din lume: Steam.

Acest lucru s-a întâmplat în septembrie 2003 și reprezintă un important punct de inflexiune în scurta și dinamica istorie a jocurilor digitale. Așa că, indiferent dacă ești un gamer hardcore ce știe toate colțurile universului GTA, sau îți plac mai mult jocurile mobile, precum Mahjong sau puzzle, Steam este locul în care vei găsi tot ce-ți poftește inima.

De-a lungul anilor platforma a crescut fulminant, ajungând să adăpostească o colecție impresionantă de titluri. Vei găsi pe Steam celebrul Lords Mobile creat de IGG Games, jocul online Transformice, jocuri de strategie precum Railroad Empire sau titluri mai puțin cunoscute, precum Wish. Există chiar și titluri de nișă, precum cele cu influențe hentai și anime, așa că orice gusturi ai avea, poți fi sigur că vei găsi ceva pe placul tău.

 

De ce să folosești Steam

Pe lângă multitudinea de titluri, Steam este foarte ușor de folosit și vine cu o serie de beneficii pe care nu le vei găsi în altă parte. Vei ști cu exactitate cât timp ai petrecut în fiecare joc pe care-l deții, iar sistemul de achievements îți va oferi o motivație în plus să descoperi zone secrete, sau questuri pe care nu le-ai fi explorat în mod normal.

Chiar dacă nu vei avea acces la jocurile exclusive de pe alte platfome precum Origin sau Epic Games Store vei avea, în schimb, acces la o pleiadă de promoții ce includ jocuri gratis și multe alte bonusuri.

 

Alte informații utile

Având în vedere că totul se desfășoară online, nu trebuie să-ți mai bați capul cu mersul la magazin sau cu programul de funcționare. Ai nevoie doar de un cont pe https://store.steampowered.com și cu un simplu click poți să-ți îmbogățești colecția. Așa că, în acest context singura ta problemă ar trebui să fie stăpânirea de sine.