Cataloage și oferte Ziua Mamei

Consultați cele mai noi cataloage de Ziua Mamei aici. Pe Toate Ofertele, avem cele mai bune oferte și reviste la mărfurile pe care doriți să le cumpărați pentru Ziua Mamei. Avem cele mai bune cataloage de la mărcile preferate și vă putem ajuta să economisiți bani de Ziua Mamei. Profitați la maximum de Ziua Mamei cu Toate Ofertele.

Cataloagele actuale
În prezent nu există pliante cu valabilitate.
Cataloage arhivate
În prezent nu există pliante cu valabilitate.
Cataloage și oferte Ziua Mamei

Ziua Mamei

Ziua Mamei este o sărbătoare ce comemorează mamele, maternitatea și influența mamelor în societate.

În secolele XVII-XIX în Marea Britanie, a doua zi de duminică a Postului Mare a fost sărbătorită așa-numita «duminica mamei» (eng. Mothering Sunday), dedicată mamelor din toată țara.

În SUA, Ziua Mamei a fost pentru prima dată sprijinită public de celebrul pacificist american Julia Ward Howe în 1872. «Ziua Mamei», potrivit Juliei Ward, este o zi pentru mamele care se unesc în lupta pentru pacea mondială. Conceptul Juliei Ward nu a găsit un sprijin amplu nici în Statele Unite, nici în alte țări.

În 1907, o americană, Anna Jarvis din Philadelphia, a luat inițiativa de a onora mamele în memoria mamei sale. Anna a scris scrisori instituțiilor statului, organelor legislative și persoanelor eminente, propunând să se dedice o zi pe an sărbătoririi mamei. În 1910, Virginia a recunoscut pentru prima dată Ziua Mamei ca o sărbătoare oficială. În 1914, președintele american Woodrow Wilson a declarat a doua duminică a lunii mai ca fiind o sărbătoare națională în cinstea tuturor mamelor americane.

În România, Ziua Mamei este stabilită oficial prin lege. Astfel, în fiecare an, Ziua Mamei este în prima duminică din luna mai.

Oferta de Ziua Mamei

Lanțurile comerciale mari precum Kaufland, Lidl, Selgros sau Carrefour publică cataloage speciale de Ziua Mamei și pliante cu discounturi. Pe lângă flori și prăjituri, cel mai bine vândute mărfuri includ desigur bomboanele și parfumurile. Magazinele de modă online precum Pepco, ZARA și altele își croiesc drum în preferințele clienților. Cel mai des întâlnite cadouri de Ziua Mamei sunt hainele, cosmeticele și bijuteriile.

Cumpărăturile de Ziua Mamei

Cumpărăturile de Ziua Mamei trebuie programate adecvat în prealabil. Este singurul mod în care puteți economisi bani și îndeplini dorințele celor dragi. https://toate-ofertele.ro vă oferă o prezentare generală a ofertelor și discounturilor prin intermediul pliantelor publicate de magazinele preferate. Nu lăsați nimic pe ultimul moment și studiați ofertele din categorii precum supermarketuri, electronice, etc.!

Ce zi plină de urări și cadouri pentru mama! Vă dorim să o petreceți cât mai minunat!

Cele mai cunoscute cataloage