Cataloage și oferte Ziua Tatălui

Consultați cele mai noi cataloage de Ziua Tatălui aici. Pe Toate Ofertele, avem cele mai bune oferte și reviste la mărfurile pe care doriți să le cumpărați pentru Ziua Tatălui. Avem cele mai bune cataloage de la mărcile preferate și vă putem ajuta să economisiți bani de Ziua Tatălui. Profitați la maximum de Ziua Tatălui cu Toate Ofertele.

Cataloagele actuale
În prezent nu există pliante cu valabilitate.
Cataloage arhivate
În prezent nu există pliante cu valabilitate.
Cataloage și oferte Ziua Tatălui

Ziua Tatălui

Semnificația Zilei Tatălui este legată direct de poziția unui tată în familie, precum și în societate. Ziua Tatălui are o semnificație importantă deoarece ajută la recunoașterea contribuției individuale a fiecăruia dintre cei doi părinți la viața de familie în particular și la construirea societății în general. Fiecare copil are nevoie atât de tatăl cât și de mama sa, pentru a crește într-un mod armonios În etapele primare, atât tatăl și mama rămân responsabili pentru luarea unor decizii importante legate de educație și de creștere a copilului. La momentul actual, în lume, majoritatea țărilor au societățile patriarhale și din aceasta cauza tații joacă un rol principal în luarea deciziilor mai sus menționate. Stilul de viață al unui tată afectează copilul său. Un comportament parental și stil de viață sănătos, pot constitui modele pentru copii și pot astfel modela societatea într-un mod pozitiv. În acest fel, tații pot contribui la dezvoltarea unei societăți întregi. Aniversarea zilei tatălui oferă copiilor posibilitatea de a-și exprima dragostea și respectul pentru părinții lor, un sentiment care are ca țel consolidarea relației tată-copil și, în consecință, în dezvoltarea emoțională a fiecărui copil.

Ziua Tatălui este sărbătorită oficial, potrivit legislației din România, la o săptămână după Ziua Mamei, care nu este pe 8 martie, așa cum mulți dintre noi credem. Ziua Tatălui  este în este în cea de-a doua duminică a lunii mai.

Oferta de Ziua Tatălui

Lanțurile comerciale mari precum Kaufland, Lidl, Selgros sau Carrefour publică cataloage speciale de Ziua Tatălui și pliante cu discounturi. Pe lângă torturi și băuturile variate, cel mai bine vândute cadouri includ desigur accesoriile fashion, bijuteriile și ceasurile. Magazinele de modă online precum Bonprix, Deichmann și altele își croiesc drum în preferințele clienților. Cel mai des întâlnite cadouri de ziua taților sunt hainele, electronicele și jocurile.

Cumpărăturile de Ziua Tatălui

Cumpărăturile de Ziua Tatălui trebuie programate adecvat în prealabil. Este singurul mod în care puteți economisi bani și îndeplini dorințele celor dragi. Toate Ofertele vă oferă o prezentare generală a ofertelor și discounturilor prin intermediul pliantelor publicate de magazinele preferate. Nu lăsați nimic pe ultimul moment și studiați ofertele din categorii precum supermarketuri, electronice, etc.!

Vă urăm să petreceți cât mai minunat Ziua Tatălui!

Cele mai cunoscute cataloage