Banca Transilvania magazine și orele de deschidere

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Banca Transilvania
Banca Transilvania este una dintre cele mai importante instituții bancare din România. Fondată în anul 1993 în Cluj, compania s-a remarcat prin servicii de calitate, consolidându-și astfel imaginea pozitivă în rândul publicului român.

Având peste 2 milioane de clienți, banca oferă o gamă variată de servicii, de la credite imobiliare și internet banking, până la un curs valutar avantajos sau o procedură simplificată pentru achiziționarea unui credit nevoi personale.

La nivel de infrastructură, Banca Transilvania are sedii atât în orașe mari precum București, Galați sau Arad, precum și în orașe mai mici. Angajații se remarcă prin disponibilitatea de a-ți răspunde la întrebări și de a rezolva orice fel de neclarități.

Pe site-ul oficial, https://www.bancatransilvania.ro, vei putea găsi diverse știri din domeniul bancar, informații despre aplicația BT24 și meniul de login, precum și un calculator de rate. Acesta simulează condițiile unui credit, permițându-ți să vezi online costurile ratei lunare.

De ce să folosești serviciile Băncii Transilvania
Dacă ești genul de om care deschide la cafea Ziarul Financiar și consultă de plăcere pagini din actualul Cod Fiscal, îți va fi ușor să-ți dai seama de ce Banca Transilvania e în topul preferințelor publicului din România. Dacă nu ești chiar atât de pasionat de domeniul fiscal, e de ajuns să te uiți la premiile pe care această bancă le-a primit de-a lungul timpului.

BT a fost prima bancă românească listată la bursă. Totodată, în timpul crizei financiare din 2009 banca s-a comportat exemplar, fără a suferi pierderi majore și oferind clienților săi sprijin și consiliere.

O altă componentă importantă este investiția în societatea civilă. Compania s-a implicat de-a lungul timpului în nenumărate proiecte comunitare, sponsorizând evenimente culturale, sociale și încurajând antreprenoriatul în rândul populației tinere.

Program și alte informații utile
Dacă vrei să ajungi la un sediu BT, trebuie să știi că programul normal este de luni până vineri începând cu ora 9:00 și până la 17:00. Cu toate acestea, există sedii în anumite centre comerciale în care vei putea merge și în weekend. Pentru a consulta o listă exhaustivă a sediilor și a orelor de funcțioare a acestora, vizitează această pagină.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - finanțe și servicii