Decathlon - cataloage, magazine și orar

Cataloage Decathlon

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Decathlon

Decathlon este o companie de producere și desfacere de articole sportive, aparate sportive și îmbrăcăminte din Franța. Compania a fost înființată în anul 1976, și este prezentă în 45 țări cu peste 1400 de magazine.

Compania este prezentă și în România, din anul 2009 când a deschis o unitate în centrul comercial Militari Shopping Center din București, care are 4.200 de metri pătrați și circa 80 de angajați. În anul 2013, compania deținea 11 magazine.

Produse

Mărci proprii Decathlon sunt următoarele: Domyos (Marca Decathlon pentru fitness, dans, gimnastică şi sporturi de luptă), Btwin(Marca Decathlon pentru ciclism), Outshock (Marca Decathlon pentru box), Kipsta (Marca Decathlon pentru sporturi de echipă (Fotbal, Handbal, Volei), Tribord (Marca Decathlon pentru navigație), Subea (Marca Decathlon pentru scufundări), Olaian (Marca Decathlon pentru surf), Nabaiji (Marca Decathlon pentru înot), Itiwit (Marca Decathlon pentru caiac și stand up paddle), Quechua (Marca Decathlon pentru drumeţie şi trekking), Wed'ze (Marca Decathlon pentru schi şi snowboard), Maskoon (Marca Decathlon pentru canyoning), Simond (Marca Decathlon pentru escaladă şi alpinism), Kalenji (Marca Decathlon pentru alergare), Newfeel (Marca Decathlon pentru mers sportive), Artengo (Marca Decathlon pentru sporturi cu racheta), Inesis (Marca Decathlon pentru golf), Geologic (Marca Decathlon pentru sporturi de precizie), Caperlan (Marca Decathlon pentru pescuit), Solognac (Marca Decathlon pentru vânătoare), Oxelo (Marca Decathlon pentru skateboard, role, trotinete), Oroks (Marca Decathlon pentru hochei pe gheață și patinaj), Aptonia (Marca Decathlon pentru Triathlon), Geonaute (Marca Decathlon pentru electronică), Orao (Marca Decathlon pentru optică).

Serviciile oferite de Decathlon: întreținere, reparare şi personalizare produse, borna plus (mai multe culori, mai multe mărimi, mai multe produse), card de fidelitate, garanție, card cadou, card avantaj, trocathlon, testare produse.

Magazine

La nivel național, Decathlon are peste 1.200 de angajați, o rețea de 24 de magazine, la care se adaugă platforma online. Pentru oferte, consultați https://www.decathlon.ro și cataloagele Decatlon.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - sport