Deichmann magazine și orele de deschidere

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Deichmann

Deichmann este o companie din Germania înființată în anul 1913. Este cel mai mare vânzător cu amănuntul de încălțăminte din Europa. Compania este în posesia familiei Deichmann și are sediul central în Essen, Germania. În 2008 Deichmann a vândut, la nivel mondial, peste 127 de milioane perechi de pantofi în cele peste 2.550 de magazine proprii. Compania este prezentă în 18 țări din Europa, precum și pe continentul american.

În anul 2010 Deichmann a vândut pe piața românească 1,36 milioane perechi de încălțăminte iar în 2011 a vândut 1,9 milioane perechi. Printre competitorii lui Deichmann se numără Benvenuti, Musette sau Otter.

Mărci

Pe lângă mărcile de tradiție precum Elefanten, Gallus sau Medicus, magazinele Deichmann oferă modelele de încălțăminte elegantă și de foarte bună calitate aparținând mărcii 5th Avenue. De ultimă oră este colecția Graceland. Pentru mulți sportivi, încălțămintea sport a mărcii Victory face parte din dotarea de bază. Sortimentul de produse este completat de mărci cunoscute precum adidas, Nike, Puma și Fila. Clienții beneficiază de produse la modă la un preț foarte mic, ci și calitate și siguranță la achiziționarea unei perechi de încălțăminte.

Scurte reprize de achiziții și actualizări permanente ale colecțiilor asigură o reacție rapidă la curentele din modă. Și aduc tendințele actuale în magazinele noastre. Modele business Brogue de la “Borelli” sau modelul atractiv Party-Pump’s al mărcii “Catwalk”, cizme clasice ale mărcii 5th Avenue sau sandale drăguțe pentru copii “Elefanten” – Deichmann are încălțămintea adecvată pentru orice ocazie și exigență a modei. Totul este disponibil în cele peste 3600 de magazine Deichmann din Europa și SUA la prețuri abordabile – astfel democratizăm tendințele curente din modă și le facem accesibile oricui.

Magazine

Deichmann este prezent în întreaga țară și online cu produse atractive și comode de încălțăminte pentru femei, bărbați, și copii aparținând colecțiilor de la Deichmann: Graceland, 5thAvenue, Venice, Catwalk, Medicus, Memphis One, AM, Gallus, Elefanten și altele. De asemenea, numeroase produse pentru întreținerea și curățarea încălțămintei, precum și alte accesorii. Pentru oferte, consultați https://www.deichmann.com/ro/ro/shop și cataloagele Deichmann.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - încălțăminte