elefant.ro - cataloage, magazine și orar

Cataloage elefant.ro

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Elefant.ro
Comerțul online din România s-a dezvoltat ceva mai târziu față de țările occidentale, dar a ajuns, în zilele noastre, o chestie cât se poate de banală. Nu a fost așa dintotdeauna, iar platforma Elefant a avut o contribuție semnificativă la dezvoltarea acestui segment. Compania a fost fondată în anul 2010 și inițial era orientată mai mult spre vânzarea cărților.

După o perioadă de timp, gama de produse disponibile online a început să fie din ce în ce mai diversificată. Astfel, acum poți găsi pe Elefant jocuri de tip puzzle, povești pentru copii, harta României, diverse modele de telefoane mobile sau chiar ochelari de soare.  Platforma a devenit un fel de mall online, un loc de unde poți cumpăra atât lucruri pentru tine cât și pentru cei dragi. 

Așa că, dacă ai nevoie de un mixer nou, un set de lego sau figurine Roblox pentru cel mic, ori un CD cu muzică de relaxare, tot ce trebuie să faci este să vezi online catalogul de produse și să alegi ce-ți poftește inima. Site-ul https://www.elefant.ro este foarte ușor de folosit și îți pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie.

De ce să cumperi de pe Elefant?
Deși internetul e plin de oferte care par avantajoase, realitatea e că puține dintre acestea ies din tiparul marketing-ului agresiv. Iar ceea ce a făcut ca Elefant să devină o platformă atât de populară la noi sunt reducerile foarte mari pe care le găsești mai tot timpul. În plin sezon al reducerilor poți găsi produse și cu 75% mai ieftine decât în mod normal.

Calitatea serviciilor este și ea impecabilă, comenzile fiind gratuite de la o anumită sumă în sus. Iar dacă vrei de ceva vreme să-ți cumperi trotineta electrică preferată și aștepți vreo reducere, s-ar putea ca această platformă să te surprindă în mod plăcut.

Magazine și program
Dacă nu vrei să-ți bați capul cu așteptatul curierului și locuiești într-un oraș mare precum Iași, Oradea sau Brașov, poți să-ți ridici produsele direct din magazinul Elefant, pe care-l vei găsi deschis în fiecare zi între orele 9:00 – 21:00, singura excepție fiind duminica, când se închide la ora 20:00. Spor la cumpărături și la vânat cele mai bune oferte!

Cele mai noi cataloage
Comercianți - diverse